- 17,800
- 13,607
- 113
Önce torunun babaannesi lazımMaşallahhh 😧 allah uzun ömürler versin. Baba bune ya ben daraldım gidip torun sahibi olsanıza yav
Önce torunun babaannesi lazımMaşallahhh 😧 allah uzun ömürler versin. Baba bune ya ben daraldım gidip torun sahibi olsanıza yav
Dayım azdıÖnce torunun babaannesi lazım)
Bu muhabbetin sonu şuna çıkarTorun sahibi olsanıza derken dayıların hayali sweet bonanza 1000'de 1000x aw
NE TORUNU HACI HİÇ EVLENMEDIM.INSAN BU YAŞLARA GELINCE KENDINI ÖLUME DAHA YAKIN HİSSEDİYOR O YÜZDEN HİCBIRSEY YAPASI GELMIYOR OT GIBI YAŞIYORUZ ISTEMaşallahhh 😧 allah uzun ömürler versin. Baba bune ya ben daraldım gidip torun sahibi olsanıza yav
Namaz kıl huzur bul dayı agNE TORUNU HACI HİÇ EVLENMEDIM.INSAN BU YAŞLARA GELINCE KENDINI ÖLUME DAHA YAKIN HİSSEDİYOR O YÜZDEN HİCBIRSEY YAPASI GELMIYOR OT GIBI YAŞIYORUZ ISTE
Bu nası uslup yokmu gerekenı yapacak yetkılı bayanlar var bu sıtede!!!!!!!!Dayım azdı
NE TORUNU HACI HİÇ EVLENMEDIM.INSAN BU YAŞLARA GELINCE KENDINI ÖLUME DAHA YAKIN HİSSEDİYOR O YÜZDEN HİCBIRSEY YAPASI GELMIYOR OT GIBI YAŞIYORUZ ISTE
2 tane lazım ozaman babalarÖnce torunun babaannesi lazım)
Azana değil azdı diyene mi yani ayıpBu nası uslup yokmu gerekenı yapacak yetkılı bayanlar var bu sıtede!!!!!!!!
Olaya bu sekıl felsefık acıdan yaklasman benı derınden etkılemedıAzana değil azdı diyene mi yani ayıp
Deli gece gece ne içtin aw 😂 😂 😂 valla ben yarım kilo viski bitirdim üstüne cila olsun diye bira yapıyom muhabbeet sardıAzana değil azdı diyene mi yani ayıp
Dost burdan pavyona mı yaniDeli gece gece ne içtin aw 😂 😂 😂 valla ben yarım kilo viski bitirdim üstüne cila olsun diye bira yapıyom muhabbeet sardı
ATEISTİMNamaz kıl huzur bul dayı ag
Pavyon deme pavyon deme sakınn demee daha yeni sattımk tarlayı sus 😂Dost burdan pavyona mı yani
O yüzden yüzün gülmüyor 😂ATEISTİM
Rabbil alemin tövbe estATEISTİM
Aha forumu çökerttin çabuk şehadet getir dayı 🤨ATEISTİM
Ağ daha yaşım 41 ulan görende sanicak 77 daha körpeyim benDaha ne kadar uzun ömür versin dost aw
Sen hiç kızkaciranin fitilini atesleyip yere atmak yerine elinde tutmayı denedinmi?ben denedim sonucu merak ediyorsan 4466'ya sonuç yaz gönder cvp cebine gelsinDaha ne kadar uzun ömür versin dost aw