- 17,800
- 13,607
- 113
Albendende o kadar...Sıçayım böyle cana çıksada kurtulsak namusuzdan dayım
Albendende o kadar...Sıçayım böyle cana çıksada kurtulsak namusuzdan dayım
Mezarda taburcu oluyoruz dayı öle söledilerAlbendende o kadar...( son günlerini yaşayan yoğun bakım hastası gibiyiz....fişimizin cekilmesini bekliyoruz ,,bilemiyecegim nezaman iyi haber gelirde Taburcusunuz derler
(
(
Yatacak mezarimiz varmiymiş,,en azından bu iyi haberMezarda taburcu oluyoruz dayı öle sölediler
Var dayı var çöplükYatacak mezarimiz varmiymiş,,en azından bu iyi haber
Hayatımız çopluk bari mezarimiz iyi olaydıVar dayı var çöplük
Sksksknskapalznaş
Ah be dayımHayatımız çopluk bari mezarimiz iyi olaydı(
İyice içim karardı la,,bı hava alalim kalbimizin camlarını açıp..
Uzak şehiri aç dayı on numara dizi bizim orda çekilmişHayatımız çopluk bari mezarimiz iyi olaydı(
İyice içim karardı la,,bı hava alalim kalbimizin camlarını açıp..
TV 6 da öldüren şupheye bakıyordum..unuttjm ben onu,,bakardım her zaman...iyi hatirlattin.zatren iki dizim var gönül dağı digerideUzak şehiri aç dayı on numara dizi bizim orda çekilmiş
Bizim mardin de dayı dizi taşına topragına kurbanTV 6 da öldüren şupheye bakıyordum..unuttjm ben onu,,bakardım her zaman...iyi hatirlattin.zatren iki dizim var gönül dağı digeride
Rus avcısı reis artık sitenin çakma hatunlarından bile trip yiyosun yaşlanmışsın
Busene bunun farkına vardım...teyzeye yol verdim geç diye,,amca sen geç diyorRus avcısı reis artık sitenin çakma hatunlarından bile trip yiyosun yaşlanmışsın
Dostum bu sitenin ve yine halen burada sponsor olan başka bir sitenin daha bana bu yanlışı 3 defa oldu. Sağlık olsun @Shellac çekilişi yaparsa bizde ödemeyi yaparız .@sabri0235 dedim sana o site sakat site diye,,sinirine hakim olmamak elde değil
.geçmiş olsun kardeşim....100 k gonderdiklerine sukretedeceksin...
Canın sağolsun kazanmak bı dert parayı çekmek ikidert çektiğin parayı koruyabilmek daha büyük dertDostum bu sitenin ve yine halen burada sponsor olan başka bir sitenin daha bana bu yanlışı 3 defa oldu. Sağlık olsun @Shellac çekilişi yaparsa bizde ödemeyi yaparız .
Dostum ben zaten o paranın kat kat fazlasını kazandım benim burada anlatmak istediğim şey gerçekten sponsor olan bir sitenin insanın şansı döndüğünde kıvırmaması yoksa biz üçünde beşinde değiliz yani dünyaları kaybetmişiz 5.000 lira dağıtım yapsak olur ne olur yapmasak ne olur mevzu çok farklı yani.Canın sağolsun kazanmak bı dert parayı çekmek ikidert çektiğin parayı koruyabilmek daha büyük dert
Çekiliş yapmiyacam yazmış konuna,,istediğine özelden ver demiş...yapmaya karar verdiyse bilemem
Hayatımız gitti sabriiiiii,,gerisinin himina ....yaş gitti ömür gitti..yüz TL kazansak neolur kaybetsek neolur..evim gitti,krediler karttlar hep patlak 46 yıllık ömür gitti..dediğim gibi siii et gitsinDostum ben zaten o paranın kat kat fazlasını kazandım benim burada anlatmak istediğim şey gerçekten sponsor olan bir sitenin insanın şansı döndüğünde kıvırmaması yoksa biz üçünde beşinde değiliz yani dünyaları kaybetmişiz 5.000 lira dağıtım yapsak olur ne olur yapmasak ne olur mevzu çok farklı yani.
İşte dostum bu durumu en iyi sen anlarsın Ben bunu anlatmaya çalışıyorum burada insanlar kendi kendini tatmin ediyor gerçekten promosyon kodu kovalayan bebelere bir nebze bir iyilik yapmaya çalışıyoruz ama gel gör ki akıllarınca klavye başında cümle yarattıklarını düşünüyorlar.Hayatımız gitti sabriiiiii,,gerisinin himina ....yaş gitti ömür gitti..yüz TL kazansak neolur kaybetsek neolur..evim gitti,krediler karttlar hep patlak 46 yıllık ömür gitti..dediğim gibi siii et gitsin