Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 46lik Dayının Son Mekanı....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,607
113
Sıçayım böyle cana çıksada kurtulsak namusuzdan dayım
Albendende o kadar...:(( son günlerini yaşayan yoğun bakım hastası gibiyiz....fişimizin cekilmesini bekliyoruz ,,bilemiyecegim nezaman iyi haber gelirde Taburcusunuz derler :(( :((

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,607
113
Elin kızı bile fakirlimizi yüzümüze vuruyor dsd
Bin TL'ye cevrimsiz bin TL verecekmis ...dsd
Aldanmayın böyle yazanlara
IMG_20250530_004310.jpg

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,607
113
@sabri0235 dedim sana o site sakat site diye,,sinirine hakim olmamak elde değil
.geçmiş olsun kardeşim....100 k gonderdiklerine sukretedeceksin...

sabri0235

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
802
755
93
@sabri0235 dedim sana o site sakat site diye,,sinirine hakim olmamak elde değil
.geçmiş olsun kardeşim....100 k gonderdiklerine sukretedeceksin...
Dostum bu sitenin ve yine halen burada sponsor olan başka bir sitenin daha bana bu yanlışı 3 defa oldu. Sağlık olsun @Shellac çekilişi yaparsa bizde ödemeyi yaparız .

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,607
113
Dostum bu sitenin ve yine halen burada sponsor olan başka bir sitenin daha bana bu yanlışı 3 defa oldu. Sağlık olsun @Shellac çekilişi yaparsa bizde ödemeyi yaparız .
Canın sağolsun kazanmak bı dert parayı çekmek ikidert çektiğin parayı koruyabilmek daha büyük dert :(
Çekiliş yapmiyacam yazmış konuna,,istediğine özelden ver demiş...yapmaya karar verdiyse bilemem

sabri0235

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
802
755
93
Canın sağolsun kazanmak bı dert parayı çekmek ikidert çektiğin parayı koruyabilmek daha büyük dert :(
Çekiliş yapmiyacam yazmış konuna,,istediğine özelden ver demiş...yapmaya karar verdiyse bilemem
Dostum ben zaten o paranın kat kat fazlasını kazandım benim burada anlatmak istediğim şey gerçekten sponsor olan bir sitenin insanın şansı döndüğünde kıvırmaması yoksa biz üçünde beşinde değiliz yani dünyaları kaybetmişiz 5.000 lira dağıtım yapsak olur ne olur yapmasak ne olur mevzu çok farklı yani.

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,607
113
Dostum ben zaten o paranın kat kat fazlasını kazandım benim burada anlatmak istediğim şey gerçekten sponsor olan bir sitenin insanın şansı döndüğünde kıvırmaması yoksa biz üçünde beşinde değiliz yani dünyaları kaybetmişiz 5.000 lira dağıtım yapsak olur ne olur yapmasak ne olur mevzu çok farklı yani.
Hayatımız gitti sabriiiiii,,gerisinin himina ....yaş gitti ömür gitti..yüz TL kazansak neolur kaybetsek neolur..evim gitti,krediler karttlar hep patlak 46 yıllık ömür gitti..dediğim gibi siii et gitsin

sabri0235

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
802
755
93
Hayatımız gitti sabriiiiii,,gerisinin himina ....yaş gitti ömür gitti..yüz TL kazansak neolur kaybetsek neolur..evim gitti,krediler karttlar hep patlak 46 yıllık ömür gitti..dediğim gibi siii et gitsin
İşte dostum bu durumu en iyi sen anlarsın Ben bunu anlatmaya çalışıyorum burada insanlar kendi kendini tatmin ediyor gerçekten promosyon kodu kovalayan bebelere bir nebze bir iyilik yapmaya çalışıyoruz ama gel gör ki akıllarınca klavye başında cümle yarattıklarını düşünüyorlar.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...