- 8,114
- 3,382
- 113
Son begeni the2828 zaten 6 kişiyiz ona göre yaparlar benceErman su ana kadar olanlarin listeyi buraya yazsan sabah ta modlar ona gore cekilis yapsa daha adaletli olmaz mi
Son begeni the2828 zaten 6 kişiyiz ona göre yaparlar benceErman su ana kadar olanlarin listeyi buraya yazsan sabah ta modlar ona gore cekilis yapsa daha adaletli olmaz mi
Son beğeni benim yaw nasıl becereiysem geri almışım begeniyiSon begeni the2828 zaten 6 kişiyiz ona göre yaparlar bence
8 oldukSon begeni the2828 zaten 6 kişiyiz ona göre yaparlar bence
Kimsenin hakkını yemeyelim dostlar hayatındibi ve kankaya da vardı etkinlikdeSon begeni the2828 zaten 6 kişiyiz ona göre yaparlar bence
Kaankaya daha yeni begendi dostum
Kaan yoktu sanki kanka o sonradan begendi
Karıştırıyo olabilirim sen kesin vardın ama bakacağım geçmişe dönük mesajlaraKaan yoktu sanki kanka o sonradan begendi
Ahahha bana gulersen öyle olur 😁Ulan yanlislikla begeni sayisina bakim derken begeniyi geri cektim tekrar begensim son ben oldum![]()
Yanlislikla begeniyi ben de geri cektim tekrar begendim sen suraya o 8 kisinin ismini yazsan bence daha kesin olurKimsenin hakkını yemeyelim dostlar hayatındibi ve kankaya da vardı etkinlikde
Yav beğen dostum zaten sen vardınUlan yanlislikla begeni sayisina bakim derken begeniyi geri cektim tekrar begensim son ben oldum![]()
Bence sen liste cıkarıp koysan daha mantıklı olucak sabaha kadar karısır burlar 😂Karıştırıyo olabilirim sen kesin vardın ama bakacağım geçmişe dönük mesajlara
Aynen Kaan yoktu bence 7 kisinin ismini suraya yazsan kesin sonuc olacakYanlislikla begeniyi ben de geri cektim tekrar begendim sen suraya o 8 kisinin ismini yazsan bence daha kesin olur
Tmm ben toparliyim durun @Daimon @Shellac son beğeni @evolaydis Kaan Kaya değil değil o roll bittikten sonra beğendi csekilise dahil etmeyin lütfen arkadaşlara hak geçmesinKarıştırıyo olabilirim sen kesin vardın ama bakacağım geçmişe dönük mesajlara
Ben de onu diyorum suraya ismi yazalim bitsinBence sen liste cıkarıp koysan daha mantıklı olucak sabaha kadar karısır burlar 😂
Gerek yok be ben yazdimAynen Kaan yoktu bence 7 kisinin ismini suraya yazsan kesin sonuc olacak
Herkesin msji sayısı yetiromu çekilişe ?bakmadım benBence 100 lirayı 1.75 ırana vuralım 7 kişiye 25 lira gelirse cekiliş felan yapmayalım 😂