- 3,608
- 5,488
- 113
Aynen kardeşim ne ilkler geçtik hayatta devamı gelmedi amaİlk eşigi geçtin abi sonunda 😀
Aynen kardeşim ne ilkler geçtik hayatta devamı gelmedi amaİlk eşigi geçtin abi sonunda 😀
Kaderimiz böyle be dostArtık tamamla su rollü be kardeşim bi para kazan artık kaybet kaybet nereye kadar ☹
Olumlu düşün güzel düşün güzel olsun abiAynen kardeşim ne ilkler geçtik hayatta devamı gelmedi ama![]()
Düzelir dostum hep mi kara bulutlu günler olucak illa o güneş açıcak bi yerde o da şimdi olucak inşallah 🤲Kaderimiz böyle be dost)
Düzelir dostum hep mi kara bulutlu günler olucak illa o güneş açıcak bi yerde o da şimdi olucak inşallah 🤲
Lanet avustralya. Üst oynarsın gol cıkmaz alt oynarsın 8 gol olur 🤦♂️eskiden avustralya para dağıtırdı futbolcu kalmadı üstcüler bitti mls para dağıtırdı aynı film birileri 1 sene gel gel yapıyor sonra 3 sene öpüyor![]()
bu sene rahat 15k paramı yedi avustralya ana ligi karabaştan cekmedim oradan cektiğimiLanet avustralya. Üst oynarsın gol cıkmaz alt oynarsın 8 gol olur 🤦♂️
Umarım kaybettiginin kat kat fazlasını kazanırsın dost iddaa boyle gün gelir tüm kaybettigini bi günde cıkarırsınbu sene rahat 15k paramı yedi avustralya ana ligi karabaştan cekmedim oradan cektiğimi![]()
Olur abi olur tek maç git Kombın batırır adamı 1.40 dan alcagına 2 oran bul tek maç at bol şansAynen kardeşim ne ilkler geçtik hayatta devamı gelmedi ama![]()
Acele etme dost kafana yatmıyosa oynamaDostlar inanın canlılara çok düşünüyorum zor maçlar biraz zaman rica ediyorum .
@Galatasaray571
@Ahmo1993
@gslover28
@yagunay
Abi estağfurullah rahat rahat düşün sonra yap zaman bol yeterki sen kazanDostlar inanın canlılara çok düşünüyorum zor maçlar biraz zaman rica ediyorum .
@Galatasaray571
@Ahmo1993
@gslover28
@yagunay
varlığın yeter dayıDostlar inanın canlılara çok düşünüyorum zor maçlar biraz zaman rica ediyorum .
@Galatasaray571
@Ahmo1993
@gslover28
@yagunay
Nerde dost öyle kaybettiklerini kazanmak ah ah ah....Umarım kaybettiginin kat kat fazlasını kazanırsın dost iddaa boyle gün gelir tüm kaybettigini bi günde cıkarırsın![]()
Sağol varol kardeşimvarlığın yeter dayı![]()
Teşekkür ederim kardeşim sağolasınAbi estağfurullah rahat rahat düşün sonra yap zaman bol yeterki sen kazan
Gerekirse yarın macların oldugu, saate bırak dostum yarın cumartesi mac bol@Galatasaray571
@Ahmo1993
@gslover28
@yagunay
Düşünüyorum dost bu iş belki uzun sürer ama hedefe ulaşırsam bu dostları unutmayacağım