- 3,608
- 5,488
- 113
Canlar selamlar iyi forumlar;
Kasamız 150 hedef 3 adım.
Gücüm yettiğince başarılı olursam 3-4 arkadaşa Dm den ulaşırım.
Bol şanslar abi inşallah kazanacaksın bu sefer kesin tutturman lazım seninCanlar selamlar iyi forumlar;
Bol şanslarAdım 1
Dedem sen gönüllerin şampiyonusun bu sana yetmez miBol sans erman kardes basari dedin rollerde eski sampiyon olarak bi bol sans dileyim dedim
Sağol dostumBol şans dostum
Olursa olur olmazsa can sağlığı be dostum kaybetmek hayat felsefemiz olmuş,bu da olmasa da olurBol şanslar sende artik bir yesillen dostum sanssizligi kiralim
Ahmom umarım kardeşim sağolasın 🙏Bol şanslar abi inşallah kazanacaksın bu sefer kesin tutturman lazım senin
Bol şansAdım 1
Umarım dostum kırarız sağolasınBol şanslar artık bi gelsin yahu kıralım su sanssızlıgı
Şans artıkSao Jose cins takim ya, 5 golde olabilir iy, ama mac 3 gun surse 0-0 da bitebilir. Çok sövmüşlüğüm var cenabet takım.
Şans döner illa ki dostum. Sanssizlik gelince yapisiyor resmen, sans gelincede kisaca misafir olup gidiyorOlursa olur olmazsa can sağlığı be dostum kaybetmek hayat felsefemiz olmuş,bu da olmasa da olur)
Aynen dostum aslında şans yok değil isyan edersem ayıp olur şeytanaŞans döner illa ki dostum. Sanssizlik gelince yapisiyor resmen, sans gelincede kisaca misafir olup gidiyor