- 9,259
- 3,918
- 113
Haydi Şili
Vaooww harika dostum bol şanslar tebriklerEkli dosyayı görüntüle 158918şaka gibi bir gece hesapta kalan son 4 tl yattım uyudum sigara içmek için kalktım bakalım dedik şaka gibi gerçekten hayattaki bütün şansı tüketmiş olabilirim
Oy oy oy aldın di mi?Ekli dosyayı görüntüle 158918şaka gibi bir gece hesapta kalan son 4 tl yattım uyudum sigara içmek için kalktım bakalım dedik şaka gibi gerçekten hayattaki bütün şansı tüketmiş olabilirim
Senin adına çok sevindik dostum güle güle harcaEkli dosyayı görüntüle 158918şaka gibi bir gece hesapta kalan son 4 tl yattım uyudum sigara içmek için kalktım bakalım dedik şaka gibi gerçekten hayattaki bütün şansı tüketmiş olabilirim
Geçmiş olsun kardeşim ,canın sağolsunBol şans abi ben kaybettim sen kazan..
Geçmiş olsun dostumBol şans abi ben kaybettim sen kazan..
Teşekkür ederimGeçmiş olsun dostum
valla sorm usta eksi merhaba 2k dayken geldi he diğer ay yine eksi yazcaz zaten de kdkdkd en azından mutlu uyuyalımOy oy oy aldın di mi?
insan kponu surda paylasir 3.5 kurus atardik 😀Ekli dosyayı görüntüle 158918şaka gibi bir gece hesapta kalan son 4 tl yattım uyudum sigara içmek için kalktım bakalım dedik şaka gibi gerçekten hayattaki bütün şansı tüketmiş olabilirim
Tebrik ederim 🙌valla sorm usta eksi merhaba 2k dayken geldi he diğer ay yine eksi yazcaz zaten de kdkdkd en azından mutlu uyuyalım
Valla iyi olmuş bende nesine hesabıma baktım 50 kuruş varvalla sorm usta eksi merhaba 2k dayken geldi he diğer ay yine eksi yazcaz zaten de kdkdkd en azından mutlu uyuyalım
Kilitlemeden belliydiÇok fena kaçırdı sarı renkliler
tebriklerEkli dosyayı görüntüle 158918şaka gibi bir gece hesapta kalan son 4 tl yattım uyudum sigara içmek için kalktım bakalım dedik şaka gibi gerçekten hayattaki bütün şansı tüketmiş olabilirim