- 3,608
- 5,488
- 113
Sıkma canını dost herşeyde bir hayır vardırKendi içimde biraz anarşizm yaşadım isyan falan ettim elimi yüzümü yıkayıp geldim
Bol şanslar kartal kardeş @44erman44
Sıkma canını dost herşeyde bir hayır vardırKendi içimde biraz anarşizm yaşadım isyan falan ettim elimi yüzümü yıkayıp geldim
Begendin miKendi içimde biraz anarşizm yaşadım isyan falan ettim elimi yüzümü yıkayıp geldim![]()
Sana karpuz alıcam uruguay karpuzuDelgado sen oynasaydin ataardin da Di Maria yavas atsin bu mac boyle biter
Dedim ya kendi içimde anarşizmi yaşadım diye onu bitirir bitirmez beğendim bu seferBegendin mi![]()
Yazar kasa bu 😂Delgado sen oynasaydin ataardin da Di Maria yavas atsin bu mac boyle biter
Kanka forum kurallarini gevsettirecem senin icin biraz rot balans ayarlari ile oyniyalim Pazartesi gunu toplanicaz forum kabinesi olarak gundemimizde bu konuda varKendi içimde biraz anarşizm yaşadım isyan falan ettim elimi yüzümü yıkayıp geldim![]()
Biraz anlatsana maci yasiyalim burda hep beraberBu arada maçı haber global veriyor bilmeyenlere 😉
Radyo 1 den dinle kanka 😂Biraz anlatsana maci yasiyalim burda hep beraber![]()
Ben yeni üyeyim kardo beni iplemez kimse sen hepimizin sözüsü olursunKanka forum kurallarini gevsettirecem senin icin biraz rot balans ayarlari ile oyniyalim Pazartesi gunu toplanicaz forum kabinesi olarak gundemimizde bu konuda var
Elbet bir gün o pamuğu tıkayacaklar,o arabaya bineceğiz bir günNe guzel dunya kafana gore 2 tane 1 er gole giricen goller olacak oyle hemencebe indirip uzayip gidecen yok ya oyle kolay degil bu isler yedirmezler yedirtmezler bu kuponu nasil araba begendin mi senin kupona ozel yaptirdim
Ekli dosyayı görüntüle 156433