- 16,088
- 16,056
- 113
Tebrikler dost daim olsun ins
Bende Malatyalı sayılırımErman hoca Malatyalı ise hemşom olur kendisi. Yalnız bırakmak olmaz![]()
3 lirasını bana attın dekontu çıkarıp çerçeveletip duvara asıcam nasıl unuturumKusuraati da unutmamissin![]()
Puhahaha neyse 1 kisiden kurtuldukBen konuyu beğenmeyi unutmuşum ama en başından beri burdayım lüfen beni de ekler misin çekilişe yeni beğendim @Shellac
Sabahtan beri burdasın dost sıkıntı olmaz insanlık haliBen konuyu beğenmeyi unutmuşum ama en başından beri burdayım lüfen beni de ekler misin çekilişe yeni beğendim @Shellac
Sana vişne alacam kaybolma daha rolling yapacazEvet beyler gulduk eglendik bir kuponun daha sonuna geldik ben aradan payimi alim az isim var gitmem lazim sakincasi yoksa ki yoktur eminim![]()
Buna ava giderkenn avlanmak diyorlar galibaBen konuyu beğenmeyi unutmuşum ama en başından beri burdayım lüfen beni de ekler misin çekilişe yeni beğendim @Shellac
Tebrikler dost hemen listeyi hazırlıyorum
Bize yok muSana vişne alacam kaybolma daha rolling yapacaz![]()
Zabaha kadar burdayız o zamanSana vişne alacam kaybolma daha rolling yapacaz![]()
3 kişiye dostumTebrikler dost hemen listeyi hazırlıyorum
Siz bu arkadasi taniyormusunuz adama bak yeni geliyor beni cekilise al diyor ne insanlar var arkadas yaYav biliyom son beğenenleri eklemiyolar çekilişe ondan yazdım unutmuşum beğenmeyi en başından beri burdayım halbuki umarım eklerler