- 3,182
- 2,140
- 113
Napalm sayalım sovelim öylemi atacaksınız be
4 kanka+ kaç verdi
Olsun be dostum ilk değil kaybettiğimiz sonda olmayacak,iyi ki varsın teşekkürler desteğin içinErman olmamış dostum ya çok üzüldüm cidden
Harbiden yazık oldu dakika 54 4-2 maçda 1 gol olmuyor,olsun sağlık olsun sağol dostum desteğin içintüh bee yazık oldu vallaha
Yeğen bu oyun çok k..ahpe mallesef,seni seviyorum her şey gönlünce olsun4-2 biten macın son golü dk 54te cıktı, şaka gibi valla geçmiş olsun
Böyle ka..hpe evlatları olduğu sürece çok yatarız dost,geçmiş olsunbendem yattım şansımızı qqq
Yok o....ç ları tövbe etmişler dakika 54 den sonra gol atmamaya,sağlık olsun dostum teşekkürler destek içinNapalm sayalım sovelim öylemi atacaksınız be
eyw dost keşke sende bebde kazansaydık ama olmayınca olmuyorBöyle ka..hpe evlatları olduğu sürece çok yatarız dost,geçmiş olsun
Canın sağolsun ustamYok o....ç ları tövbe etmişler dakika 54 den sonra gol atmamaya,sağlık olsun dostum teşekkürler destek için
Sen de öyle dost sendeOlsun be dostum ilk değil kaybettiğimiz sonda olmayacak,iyi ki varsın teşekkürler desteğin için