Çok geçmiş olsun dostumEkli dosyayı görüntüle 158658Ekli dosyayı görüntüle 158659
Geçen gün Vbet' e 50 TL yatırıp kaybetmiştim, bir bakayım dedim 5 TL Freebet eklenmiş kayıp bonusu olarak. 5 orandan bir maç seçtim oranı 1.20 lere düştü ama 4-1 den 7-11 verdi son seti masa tenisi oyunundaKonuyla alakası yok özür dilerim ama paylaşıp içimi dökmek istedim
![]()
Sağlık olsun dost kötü gitmişEkli dosyayı görüntüle 158658Ekli dosyayı görüntüle 158659
Geçen gün Vbet' e 50 TL yatırıp kaybetmiştim, bir bakayım dedim 5 TL Freebet eklenmiş kayıp bonusu olarak. 5 orandan bir maç seçtim oranı 1.20 lere düştü ama 4-1 den 7-11 verdi son seti masa tenisi oyunundaKonuyla alakası yok özür dilerim ama paylaşıp içimi dökmek istedim
![]()
Sağol dostBol şanslar dost
Teşekkürlerbol şans
Eyvallah Kaanım sağolBol şans kral
Abi goller nerde? Bak sen sinerjini kaybettin he son bi kaç kupondur yüz gülmüyorEyvallah Kaanım sağol
Geçmiş olsunEkli dosyayı görüntüle 158658Ekli dosyayı görüntüle 158659
![]()
Sağol bakkal abiBol şans dostum
Aynen hadi getirelim kuponuAbi goller nerde? Bak sen sinerjini kaybettin he son bi kaç kupondur yüz gülmüyor
Brazil de 10 kişi kalmış ev😑Brazil gelir ev atar da bu karıların ilk golü geç kaldı