- 3,608
- 5,488
- 113
Oynadığım siteyi soruyorsan dostum 3 yıldır oynuyorum bir sıkıntı yaşamadımSite guvenli mi
Oynadığım siteyi soruyorsan dostum 3 yıldır oynuyorum bir sıkıntı yaşamadımSite guvenli mi
Teşekkürler dostbol şanslar dost![]()
Teşekkürler dostBol şans dost
Aynen dostum bir tanesinin normalde atması lazımDk 67 şu italya ya artıralım artik zaman daraliyor
He ya 180 dk 2 takım gol atamazmiİtalya ilk maç 0-0 bitmiş ikinci maç yine 0-0 biterse sopayla dovsen az bunları
Ya ilk maça bakmadım inananırmısın,italyalardan hep kazandığım için dahil ettim kuponaİtalya ilk maç 0-0 bitmiş ikinci maç yine 0-0 biterse sopayla dovsen az bunları
Futbolda köklü değişim şart zevkli hale gelmesi için 0-0 biten maçlara puan vermiceksin 1-1 biterse en az iki tarafta 1 puan alsin 0-0 biterse iki tarafa da puan vermiceksin yoksa iyice zevksiz hale geliyor maçlarHe ya 180 dk 2 takım gol atamazmi
Evet dostum katılıyorum sanaFutbolda köklü değişim şart zevkli hale gelmesi için 0-0 biten maçlara puan vermiceksin 1-1 biterse en az iki tarafta 1 puan alsin 0-0 biterse iki tarafa da puan vermiceksin yoksa iyice zevksiz hale geliyor maçlar
AynenFutbolda köklü değişim şart zevkli hale gelmesi için 0-0 biten maçlara puan vermiceksin 1-1 biterse en az iki tarafta 1 puan alsin 0-0 biterse iki tarafa da puan vermiceksin yoksa iyice zevksiz hale geliyor maçlar
Bol şanslar
TeşekkürlerBol şanslar