- 5,378
- 2,570
- 113
Portudan gol lazım
Aynen dost ama biz imkansızı severizPenarol çok sıkıntı be![]()
Evet dakika 78 ?Dakikalar 72'yi gösteriyor. Penarol taraftarı üzgün 78. dakikada golü ağlarında görüyorlar ve skor 1-1 oluyor. Espanola skoru koruma pahasına kalesine otobüs çekmiş durumda! Dakikalar 87 Penarol taraftarı oldukça üzgün. Kaçan 3 puana üzülüyorlar. Ama o da ne 88. dakikada duran toptan golü buluyorlar ve harika bir atmosfer mevcut! Gerisi de umrumuzda değil bize ne 3 gol olsun ne haliniz varsa görün![]()
Ha ha ha valla Kaanım süper seneryo tebrikler,umarım böyle olur 🙏Dakikalar 72'yi gösteriyor. Penarol taraftarı üzgün 78. dakikada golü ağlarında görüyorlar ve skor 1-1 oluyor. Espanola skoru koruma pahasına kalesine otobüs çekmiş durumda! Dakikalar 87 Penarol taraftarı oldukça üzgün. Kaçan 3 puana üzülüyorlar. Ama o da ne 88. dakikada duran toptan golü buluyorlar ve harika bir atmosfer mevcut! Gerisi de umrumuzda değil bize ne 3 gol olsun ne haliniz varsa görün![]()
Kardeşim bugün kupon yapamayacağım ama yapacağım zaman seninle iletişime geçmek isterim,teşekkürler.@44erman44 hocam bu güzel kardeşini dinleyerekten bi kupon yapmak istersen sana birkaç maç verebilirim. He tabii bu kupon kazansa da kaybetse de oynayacaksan eğer. Basketbol konusunda iyi tahminlerim olduğunu düşünüyorum. İstersen özelden istersen buradan seninle paylaşabilirim.
Bu satış değilse benim adım Erman DeğilAha 1-1
Tabii hocam yardımcı olurum her türlü. Geçmiş olsun bu aradaKardeşim bugün kupon yapamayacağım ama yapacağım zaman seninle iletişime geçmek isterim,teşekkürler.
Teşekkürler sağolasın,iyi geceler dilerimTabii hocam yardımcı olurum her türlü. Geçmiş olsun bu arada