- 3,608
- 5,488
- 113
Yok yok kaanım son bir hamle daha yapacağım birazdan.Desteğini bekliyorum kardeşim,eksik olmaGeçmiş olsun hocam. Moral bozmak yok sen üstlerin kralısınBugün olmaz bi sonrakinde olur.
Yok yok kaanım son bir hamle daha yapacağım birazdan.Desteğini bekliyorum kardeşim,eksik olmaGeçmiş olsun hocam. Moral bozmak yok sen üstlerin kralısınBugün olmaz bi sonrakinde olur.
Burdayım kral senin içinYok yok kaanım son bir hamle daha yapacağım birazdan.Desteğini bekliyorum kardeşim,eksik olma
Geçmiş olsun ErmanYok yok kaanım son bir hamle daha yapacağım birazdan.Desteğini bekliyorum kardeşim,eksik olma
Yat yat kardeşim hadi keyfine bakBurdayım kral senin içinYarın 9'da uyanış, 11'de iş başı ama sen kazanmadan gitmicem ona göre
![]()
Gelir gelir, orda kasanın sıfırlandığını görmekteyim. Ama kupon gelecek inşallahBu gelmezse Ya ambulans gelecek kapıya ya da cenaze arabası))
Bol sans kanka tekmi attın?Bu gelmezse Ya ambulans gelecek kapıya ya da cenaze arabası))
O kasa hep sıfırGelir gelir, orda kasanın sıfırlandığını görmekteyim. Ama kupon gelecek inşallah
Gerek kalmayacak ya ikisi de şimdi başlıyor. 15 dakikaya kadar goller gelirYat yat kardeşim hadi keyfine bak)
Sana ulaşacağım ben inşallah
Aktarıyorum kankaO kasa hep sıfır
Biri erken gelsede ötekine odaklansak beBu gelmezse Ya ambulans gelecek kapıya ya da cenaze arabası))
Neyi ?Bol sans kanka tekmi attın?
Anladım bro 😏Aktarıyorum kanka)) başka yerlere
Tek kuponmu dedimNeyi ?
Tamam tamam çok sürmezBen maç izlemeye geçiyorum dostlar olası gol olursa görüşürüz![]()
Al artık knk battik gene 😂Yok yok kaanım son bir hamle daha yapacağım birazdan.Desteğini bekliyorum kardeşim,eksik olma