- 14,867
- 12,067
- 113
Kumar ne hallere düşürüyor bizleri pes
Yiğit boş zamanlarında siMİTmi satıyorsun seni tanımak istiyorum yiğidimKardeşim adam hesabını kiralamış masak o paranın kaynağını bulacak çocuğun yatari 2 ay niye karartiyonuz adamın içini olan bu masak incelemeyi yapar parayi dondurenleri bulur bu kiralayan arkadaş ta 2 ay yatar çıkar bu kadar basit bizimde başımıza geldi
Ne zengini la fasfakir takılıyorumUsta sen bu ara zengin takılıyorsun gel bi kahveli gazoz veriyim o dudaklar bi kendine gelsin
Kardeşim ilk suçsa 1/2 oranında yatarsın 50 ay yarısı 25 ay 12 ay denetimli 13 ay yatarın var 1 ay max kapalı 12 ay da açık ceza yatarsın. Geçmiş olsun. TCK 158.fS.a arkadaşlar 3 4 sene önce banka hesabini kiraya verdik yeni davalar açıldı 2 mahkemede hakim yapıştırmış cezayı 12.500 tl arti 4 yıl 2 ay istifa yollayacak avukata sorduk ceza onanmış nihayi karar diyo 1 sene yatan diyor tecrübesi olanlar yazarsa
Girdi çıktı10 ay verilen cezanın yatarı var mı
Sen 2 3 ay yat çık sonra bul beni beraber açma da satariz simit te 🙏😂Yiğit boş zamanlarında siMİTmi satıyorsun seni tanımak istiyorum yiğidim
Valla hiç içeri girmedim bununla da övünecek biri olmadım şükür. Allah herkesi beladan uzak etsin..Sen 2 3 ay yat çık sonra bul beni beraber açma da satariz simit te 🙏😂
Kardeş ben uzmanım şuanda voltayim senin yatar 1 sene açık ama 3 4 ay kacarsan denetim 3 sene olcak hiç yatmazsin bende onu bekliyom hayainda karakola gitmemiş burda sallayankara bakma iS.a arkadaşlar 3 4 sene önce banka hesabini kiraya verdik yeni davalar açıldı 2 mahkemede hakim yapıştırmış cezayı 12.500 tl arti 4 yıl 2 ay istifa yollayacak avukata sorduk ceza onanmış nihayi karar diyo 1 sene yatan diyor tecrübesi olanlar yazarsa
Başa gelen cekilir yapcak bişey yokValla hiç içeri girmedim bununla da övünecek biri olmadım şükür. Allah herkesi beladan uzak etsin..
13 ay yatarı var aynen denetim 3 sene kesin mi ne zaman girsem iyi zamanda geldin yasa var diyorlar 😁Kardeş ben uzmanım şuanda voltayim senin yatar 1 sene açık ama 3 4 ay kacarsan denetim 3 sene olcak hiç yatmazsin bende onu bekliyom hayainda karakola gitmemiş burda sallayankara bakma i
Valla geçen cikcakti çıkmadı bu sefer çıkar fetoculer yararlanmasin diye ayar cekiyolar13 ay yatarı var aynen denetim 3 sene kesin mi ne zaman girsem iyi zamanda geldin yasa var diyorlar 😁
188 ve 191 açtık dosya gelmesi lazımValla geçen cikcakti çıkmadı bu sefer çıkar fetoculer yararlanmasin diye ayar cekiyolar
Benimde 191 4/4 tü o 4/3 oldu Allah'tan şuan gitsem 3 ay yaip denetime çıkarım ama 1 sene kaçtım 3 ay daha kaçarım hiç yatmam188 ve 191 açtık dosya gelmesi lazım
Bende şuan 4/4Benimde 191 4/4 tü o 4/3 oldu Allah'tan şuan gitsem 3 ay yaip denetime çıkarım ama 1 sene kaçtım 3 ay daha kaçarım hiç yatmam
4/3 olduBende şuan 4/4
Daha mahkeme görmedim ama4/3 oldu
Tamam görünce alcagin ceza 4 3 olcakDaha mahkeme görmedim ama