Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 4 Sene 2 Ay Ceza Aldık

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
Kumar ne hallere düşürüyor bizleri pes

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Kardeşim adam hesabını kiralamış masak o paranın kaynağını bulacak çocuğun yatari 2 ay niye karartiyonuz adamın içini olan bu masak incelemeyi yapar parayi dondurenleri bulur bu kiralayan arkadaş ta 2 ay yatar çıkar bu kadar basit bizimde başımıza geldi
Yiğit boş zamanlarında siMİTmi satıyorsun seni tanımak istiyorum yiğidim

dncncmbz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
700
394
63
S.a arkadaşlar 3 4 sene önce banka hesabini kiraya verdik yeni davalar açıldı 2 mahkemede hakim yapıştırmış cezayı 12.500 tl arti 4 yıl 2 ay istifa yollayacak avukata sorduk ceza onanmış nihayi karar diyo 1 sene yatan diyor tecrübesi olanlar yazarsa
Kardeşim ilk suçsa 1/2 oranında yatarsın 50 ay yarısı 25 ay 12 ay denetimli 13 ay yatarın var 1 ay max kapalı 12 ay da açık ceza yatarsın. Geçmiş olsun. TCK 158.f

Salihtskrn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
261
81
28
Hiçbirşey olmazla girer çıkarsın ama hesap vermee işi sıkıntı vermeyin piyasa şerefsiz kaynıyor bende adam dövdüm mahkemelik olduk para cezası aldım içeri girmedim hüküm geri bırakıldı

gokce25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,802
787
113
S.a arkadaşlar 3 4 sene önce banka hesabini kiraya verdik yeni davalar açıldı 2 mahkemede hakim yapıştırmış cezayı 12.500 tl arti 4 yıl 2 ay istifa yollayacak avukata sorduk ceza onanmış nihayi karar diyo 1 sene yatan diyor tecrübesi olanlar yazarsa
Kardeş ben uzmanım şuanda voltayim senin yatar 1 sene açık ama 3 4 ay kacarsan denetim 3 sene olcak hiç yatmazsin bende onu bekliyom hayainda karakola gitmemiş burda sallayankara bakma i

dncncmbz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
700
394
63
Kardeş ben uzmanım şuanda voltayim senin yatar 1 sene açık ama 3 4 ay kacarsan denetim 3 sene olcak hiç yatmazsin bende onu bekliyom hayainda karakola gitmemiş burda sallayankara bakma i
13 ay yatarı var aynen denetim 3 sene kesin mi ne zaman girsem iyi zamanda geldin yasa var diyorlar 😁

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,801
1,604
113
Vay anasını ya bir ara niyetlendim biriyle konuştum internetten tam bulusucagim vakit boşver anasını dedim gitmiyim parasız kaldım ama Birgün elbet para beni bulur dedim 2 yıl geçti para beni bulmadı ama en azından cezadan yirttik