Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 33 Yaşında İcralık Olmak

TitanEnsaladus

Bende Geri Vites Yok Yanii, Koyarım Tekmüğü
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,364
20,463
113
Dostlar hayatimda ilk defa icralık oldum vodafone tarafından 9200 tl bir de.
Iğrenç bi duygu, aslinda 2 3 aydır full kazandığımı borclara ödüyorum ama iş işten geçmiş
Misal 10 bin bircu ödemek için 13 bin borçlanıyorum böyle böyle derken okyanus gibi birikmiş öde babam öde bitmiyor
Öyle çok borcum yok 100 bin civarı toplamda ama 20 yıldır gumar oynuyorum 15 yıldır para kazanıyorum hayatımda ilk defa icralik oldum.
Kredi kartina takla attirim derken bi baktım icradan dolayı kredi kartlarina bloke gelmiş ordan da darbe

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,694
1,383
113
Iğrenç bi duygu, aslinda 2 3 aydır full kazandığımı borclara ödüyorum ama iş işten geçmiş
Misal 10 bin bircu ödemek için 13 bin borçlanıyorum böyle böyle derken okyanus gibi birikmiş öde babam öde bitmiyor
Öyle çok borcum yok 100 bin civarı toplamda ama 20 yıldır gumar oynuyorum 15 yıldır para kazanıyorum hayatımda ilk defa icralik oldum.
Kredi kartina takla attirim derken bi baktım icradan dolayı kredi kartlarina bloke gelmiş ordan da darbe
20 yıldır gumar oynayıp 15 yıldır kazanıyorsan borcun olmamalıydı ama 🤣

İcralık olmadan önce borcunu ödeseydin olmazdın

TitanEnsaladus

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,364
20,463
113
20 yıldır gumar oynayıp 15 yıldır kazanıyorsan borcun olmamalıydı ama 🤣

İcralık olmadan önce borcunu ödeseydin olmazdın
Odemeler bitmiyor ki bi türlü her yere borçlanmışım haberim yok
Gumari kendi paramla oynardim orda bozuldu dişli

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,991
11,359
113
100 bin lira çok değil mi aga benim 135k psikolojim bozulmuş her şeyi yapmaya niyetleniyorum valla sizde para çok herhalde benim de Vodafone Türkcell yapıkredi garanti full icra yaşama hevesimi aldılar

bekirbecer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
853
508
93
Hic sorma fago
Extra kuryelik yapacam extra islere gidecem 2 3 ay bu kara lekeden bi an önce kurtlulup tekrar eski gunlerdeki gibi gumara devam
Icralık olmak felan kara leke gözüyle sakın ola ki bakma ve kendini kandırma..

Hükümet denen suç örgütü vergi alamadığı her şeye yasak derken oluyor dimi?

Suçlu felan sen değilsin bu saçma salak haramzade sistem dost geçmiş olsun..

TitanEnsaladus

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,364
20,463
113
100 bin lira çok değil mi aga benim 135k psikolojim bozulmuş her şeyi yapmaya niyetleniyorum valla sizde para çok herhalde benim de Vodafone Türkcell yapıkredi garanti full icra yaşama hevesimi aldılar
Ayda 35 bin ödeyerek 3 ayda kapatacam. Extra işlerle geçimi saglayacam

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,235
6,707
113
Ben diş doktoruna 180 bin verdim. Kumarda kaybettiğim paralardan daha çok üzüldüm

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,694
1,383
113
Hic sorma fago
Extra kuryelik yapacam extra islere gidecem 2 3 ay bu kara lekeden bi an önce kurtlulup tekrar eski gunlerdeki gibi gumara devam
İşin sonunda yine gumar diyorsun asıl vahim olan bu . Sonrasını söyleyeyim bir tepeden ufak bir kartopunu yuvarladığında o kar topu giderek büyüyecek 😉 sen bu akılla daha çok icralık olursun kardeş. Gumar borçla oynanmaz ve aylık diyelim 25 bin alıyorsan 5 bin gumara at 20 ye dokunma işte burda nefsin ve bilincin devreye giriyor. Bunu başaramıyorsan kaybetmeye mahkumsun. Bende 30 yaşındayım ama hiç bir yere borcum yok. Çünkü bilinçli oynuyorum paramın hepsini gumara vermiyorum . Aylığını aldığı gibi gumara atıp 2 saat sonra sıfırı görüyorlar onlara hem üzülüyor hem acıyorum.

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,088
5,951
113
Bende bankalara, hadi, hepsiburada, turkcell ve son olarak da eva avm ye toplam 300 k borcum var 😔
Ama cok sukur hepsi kontrol altinda.
Bi sekilde donduruyorum. 3-5 ay oynamasam tertemiz olacam da. Lanet olsun resmen bagimliyiz.

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,235
6,707
113
Oglum ben böyle benim gibi batak insanlara diyor gelin ben gibi yemeksepetinde 12 saat çalışın kumar oynayama vaktiniz kalmaz ben öyle yapıyorum