- 9,422
- 3,420
- 113
Malaga dayan aslanım son 39 dk
Sağlam tanidiksa sorun olmaz dostumSpot alsaö sorun olur mu
Dost yinede erken sevinmeyelim bir şey anlatsam inanmazsın belki basketten anlamıyorsundur ama sabah utah maçı 251 altı verdim ki ben NBA alt oynamam oynim dedim 2 dk vardı 220 çıkmıştı 31 çıkmaması lazım 1.40 dakikada son 3 saniye kalan 118 118 yaptı üçlük attı 20 sayı çıktı 1.40 dakikada neyse uzadı hala 16 çıkmaması lazım 2 saniye kala 123 126 bitse yine geliyor 2 Saniye kala Utah yine üçlük attı yattim yani bende parayı çekmeyi düşünürken birden paramparça oldum iki defa hemde oluyor böyle şeyler olmuyor değil ama inşallah sende olmaz tek temennimiz oO Mac artık banko knka ben parayı cekmeyı bekliyorum
Herkes satıyor spot tanıdık nıyr olması lazım knkSağlam tanidiksa sorun olmaz dostum
İnanmak işte dostum ☘ 🙏🏻O Mac artık banko knka ben parayı cekmeyı bekliyorum
Çok üzücü olmuş dost 2 kere hemde yatmış gibi olmuşDost yinede erken sevinmeyelim bir şey anlatsam inanmazsın belki basketten anlamıyorsundur ama sabah utah maçı 251 altı verdim ki ben NBA alt oynamam oynim dedim 2 dk vardı 220 çıkmıştı 31 çıkmaması lazım 1.40 dakikada son 3 saniye kalan 118 118 yaptı üçlük attı 20 sayı çıktı 1.40 dakikada neyse uzadı hala 16 çıkmaması lazım 2 saniye kala 123 126 bitse yine geliyor 2 Saniye kala Utah yine üçlük attı yattim yani bende parayı çekmeyi düşünürken birden paramparça oldum iki defa hemde oluyor böyle şeyler olmuyor değil ama inşallah sende olmaz tek temennimiz o
Telfonculara hiç güvenmiyorum dostum ben çoğunluğu üç kağıt peşinde işinin ehli kişilerden almanı tavsiye ederim bunu demek istedimHerkes satıyor spot tanıdık nıyr olması lazım knk
Hiç sorma kendimi parçaladim resmen dalga geçer gibi son paramdi bideÇok üzücü olmuş dost 2 kere hemde yatmış gibi olmuş
Sarsari ile psv alır gibi duruyorBeyler 30k para var 50k olması lazım gözüme 2 Mac takıldı 1i psv Yener 1.70 oran dıgerı sasari basketbol trapani maçı Mac sonu 2 dusunuyorum hangısıne gıreyım yada 15k 15k ayrı ayrı mı basayım onerınız nedir
Gerek yokki bitsin böyle 😂Malaga nin bir golü daha var
Günaydın dostSarsari ile psv alır gibi duruyor
44/50 arasıFiyat nedir onun spot almayı düşünüyorum ama
Aldılar mı yoksaGünaydın dost
Bitsin de ama gölü var 😁Gerek yokki bitsin böyle 😂