- 36,819
- 14,032
- 113
Tercih etmende tasarımı bile yeterli dostum işlemci vs Harika derim geçerim 🥳🥳🥳Telefon alcam da mi 15 t pro iyimi knk
Tercih etmende tasarımı bile yeterli dostum işlemci vs Harika derim geçerim 🥳🥳🥳Telefon alcam da mi 15 t pro iyimi knk
Güzel mı 15 tproTercih etmende tasarımı bile yeterli dostum işlemci vs Harika derim geçerim 🥳🥳🥳
Kullanana arkadaşlar iyi diyor dost yorumlara bak istersenGüzel mı 15 tpro
Çok iyi telefon bütçen varsa alGüzel mı 15 tpro
O Mac artık banko knka ben parayı cekmeyı bekliyorumUntun maçı öyle bı maç yok 😂
Çok ileri seviyede bir cihaz kanka bana göre, şimdi yorumlarada baktım bir kaç telefonla kıyas edildiğinde plus elite ile kafa kafaya neredeyseGüzel mı 15 tpro
Dost nazar etme 😅🙏🏻O Mac artık banko knka ben parayı cekmeyı bekliyorum
Bak 4 dedin 5 oldu dmeekki sabır önemli 🙏 basket girsen şimdiye 0 dın belkiIkı macta saaat 2 de 4 de bu iş bıtsın ıstıyorım sabırsızlık ksnımızda var
Fiyat nedir onun spot almayı düşünüyorum amaKullanana arkadaşlar iyi diyor dost yorumlara bak istersen
Yine de iyi düşün dostum başka model varsa aklında karşılaştırma yapmani tavsiye ederim,ama mi 15 TL pro çok iyi zaten appple tek kafa tutan firma olsun o kadarÇok ileri seviyede bir cihaz kanka bana göre, şimdi yorumlarada baktım bir kaç telefonla kıyas edildiğinde plus elite ile kafa kafaya neredeyse
Spot alsaö sorun olur muYine de iyi düşün dostum başka model varsa aklında karşılaştırma yapmani tavsiye ederim,ama mi 15 TL pro çok iyi zaten appple tek kafa tutan firma olsun o kadar