- 3,608
- 1,552
- 113
+2
Pardon kim yoktu dostım sen yokken ben vardım sen sonra dan geldin sahgeç ve benden sonra geldin doğruya doğruKardeşim psv maçında olmayan isimleri yazıyorsun
@Esmermelek296 PSV maçında buradaydı Dostum takı 6.sayfadan beriKardeşim psv maçında olmayan isimleri yazıyorsun
Seni demiyorum ki diğer bir yeni isim yazdı onu diyorumPardon kim yoktu dostım sen yokken ben vardım sen sonra dan geldin sahgeç ve benden sonra geldin doğruya doğru
Ben sen SaHgEc en baştan beri burdayız ilk mesajlara bakın anlarsinizPardon kim yoktu dostım sen yokken ben vardım sen sonra dan geldin sahgeç ve benden sonra geldin doğruya doğru
Teşekkür ediyorum dost çalıştığım için elimden geldiğince totem destek verdim@Esmermelek296 PSV maçında buradaydı Dostum takı 6.sayfadan beri
Benim kankaSeni demiyorum ki diğer bir yeni isim yazdı onu diyorum
Sende öyle diyorsan ikiniz arasında seçim yapar dostum konu sahibi 🙏🏻🥰Valla dost bende müsait oldukça yazdım çalışıyorum bende
Yok yok kavga yok Dostum olamaz 🙏🏻 burası öyle bir konu değil kişiler gayet üslup bilir kişilerBeyler kavga etmeyin
Doğru yorum budur hadi maça döndük konu sahibi gerekeni yapar 🙏🏻☘Kavga yok sorun yok beyler maça odaklanın