Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin 30k Para Var 50k Olması Lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,819
14,032
113
Yine böyle bir kupon yaptım 26 k küsurat tek maça kaldım ve maç 4,5 üst İlk yarı 0_0 bitti arkadaşlar yattı deyip PC nin başından kalktı ortak bir kupondu bende ki inanca bak 2.yarinin başında bir gol gelirse üst üste bu maç akacak bu kupon gelecek dedim arkadaşlar afedersin gtyle güldüler ki bir de büyük konuştular ula gelsin biz payımızı almayacağız 76 k hepsi senin olsun ama gelmeyecek dediler neyse 2.yari başladı maçı simülasyondan takıp ediyorum canlı veren yer yok dakika 48 1_0 oldu tamam öldü bu iş dedim ard arda bibtane daha gelirse içerde dedim 50 lerde dep 1_2 öne geçti dakika 60 yarım saat var ve 2 gol lazım baktım bzimkiler yanıma yanaşıyor dedim defolun sizi gidiler canımı sıktılar çünkü neyse maçı hep beraber takibe başladık yeniden inandım ben pes ermedim yoksa kim der 4,5 üst ilk yarı 0_0 bitmiş sonuç olarak maç ev sahibinin 3_2 galibiyetiyle sona erdi Zafer inananlarındır dostum sende öyle yaptın ve olacak ☘🥰🙏🏻

Sonerccc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,250
448
83
Yine böyle bir kupon yaptım 26 k küsurat tek maça kaldım ve maç 4,5 üst İlk yarı 0_0 bitti arkadaşlar yattı deyip PC nin başından kalktı ortak bir kupondu bende ki inanca bak 2.yarinin başında bir gol gelirse üst üste bu maç akacak bu kupon gelecek dedim arkadaşlar afedersin gtyle güldüler ki bir de büyük konuştular ula gelsin biz payımızı almayacağız 76 k hepsi senin olsun ama gelmeyecek dediler neyse 2.yari başladı maçı simülasyondan takıp ediyorum canlı veren yer yok dakika 48 1_0 oldu tamam öldü bu iş dedim ard arda bibtane daha gelirse içerde dedim 50 lerde dep 1_2 öne geçti dakika 60 yarım saat var ve 2 gol lazım baktım bzimkiler yanıma yanaşıyor dedim defolun sizi gidiler canımı sıktılar çünkü neyse maçı hep beraber takibe başladık yeniden inandım ben pes ermedim yoksa kim der 4,5 üst ilk yarı 0_0 bitmiş sonuç olarak maç ev sahibinin 3_2 galibiyetiyle sona erdi Zafer inananlarındır dostum sende öyle yaptım ve olacak ☘🥰🙏🏻
1 sensın odul sahıbı

Yusuf3504

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,111
213
63
Dost akşam güzel maçlar var 2 tane 1.5 üst ekle geç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...