Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin 30k Para Var 50k Olması Lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OrcunKopcak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,547
562
113
Beyler 30k para var 50k olması lazım gözüme 2 Mac takıldı 1i psv Yener 1.70 oran dıgerı sasari basketbol trapani maçı Mac sonu 2 dusunuyorum hangısıne gıreyım yada 15k 15k ayrı ayrı mı basayım onerınız nedir
2 ye bolsen daha iyi gibi, en azından umudun artar

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
944
681
93
Beyler 30k para var 50k olması lazım gözüme 2 Mac takıldı 1i psv Yener 1.70 oran dıgerı sasari basketbol trapani maçı Mac sonu 2 dusunuyorum hangısıne gıreyım yada 15k 15k ayrı ayrı mı basayım onerınız nedir

spora hıc bulasmadan 30 bın bj veya rulette sutun gıtsen daha mantklı degılmı kısım kısım ama 10 yatır mesela cevır 15 cek gıbı

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,817
14,030
113
Daha daha güzel maçlar var dostum acele etmeden tekrardan gözden geçir sakin kal, önemli olan o gün geldi 99 TL yi 100 yapamadık.Tekrardan maçlara bak derim yine de içine sinmeyen olursa ve bunlarda kararlıysan 2 ye bölebilirsin🙏🏻☘

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
57,515
27,749
113
Southern District RSA bu maç 38 dakika İlk yarı bir buçuk üstü olacak 4 lira oranı var bas 30'u buraya al 127 çık

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
944
681
93
ben bugun valla pcye yapıstım siLksen kalkmam paso kodlara odaklanıcam butun everylerı acıcam sekabet matbet jojo olabahıs bunlarıda acıcam bugun kodlardan vurucaz hıssedıyorum ıcımde bı hıs var bı garıp bı hıs..

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,817
14,030
113
ben bugun valla pcye yapıstım siLksen kalkmam paso kodlara odaklanıcam butun everylerı acıcam sekabet matbet jojo olabahıs bunlarıda acıcam bugun kodlardan vurucaz hıssedıyorum ıcımde bı hıs var bı garıp bı hıs..
Herşey gönlünce olsun dostum ☘🙏🏻

Sonerccc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,249
446
83
Daha daha güzel maçlar var dostum acele etmeden tekrardan gözden geçir sakin kal, önemli olan o gün geldi 99 TL yi 100 yapamadık.Tekrardan maçlara bak derim yine de içine sinmeyen olursa ve bunlarda kararlıysan 2 ye bölebilirsin🙏🏻☘
Ikı macta saaat 2 de 4 de bu iş bıtsın ıstıyorım sabırsızlık ksnımızda var

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,356
7,240
113
Ağa 2 maç bul dakka 5/10 olduğunda iy 0.5 üstü ver 1.3 orandan. Kasa gir yüzde 90 geliyor

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,817
14,030
113
Ikı macta saaat 2 de 4 de bu iş bıtsın ıstıyorım sabırsızlık ksnımızda var
İşte şu an vücut nasıl bir adrenalin salgiliyor bu dışardan birileri görebilir ama sen asla göremezsin dostum,o halde daha maç saatlerine var tekrardan aynı maçlara bak yanına çayını al acele etme sakın,sakin🙏🏻

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,356
7,240
113
Hedefe ulaşırsam sana ulascam knk
Eyvallah dost sadece bi tık sabırlı ol ben yazın borcum yokken böyle sabırlı oynaya oynaya 100/200 k yapıyordum ama sonra borç batağına gömüldüm iyice, hızlı hızlı sonuçlansın diye basket periyot carr cırt kovalar oldum maalesef hep gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...