- 3,607
- 1,551
- 113
Zafer inananlarindirrrr dostt🤝😍😌Aynen dostum 🥳🙏🏻🥰
Zafer inananlarindirrrr dostt🤝😍😌Aynen dostum 🥳🙏🏻🥰
4 kısı kımdıBitttij @SaHgEc
Elbette dostum inanç olmazsa hiç bir şey olmaz vesselam ☘☘☘👏🏻👏🏻👏🏻Zafer inananlarindirrrr dostt🤝😍😌
Saygılar vesselam 🙏🫡Elbette dostum inanç olmazsa hiç bir şey olmaz vesselam ☘☘☘👏🏻👏🏻👏🏻
70 800 ceıkım verdim@Sonerccc budur Yavrum alkışlar sana 👏🏻 👏🏻👏🏻👏🏻🥳🥳🥳
Dost @SaHgEc söylesin4 kısı kımdı
Afiyet dostum70 800 ceıkım verdim
Henüz orada karar kılamadik dostum4 kısı kımdı
Lokman ver müziği 😅😅😅70 800 ceıkım verdim
Dost @SaHgEc söylesin
Beni söyledi ama sen bilirsin dost4 kısı kımdı
Ozaman 4 yapak ayıp olmasınHenüz orada karar kılamadik dostum
@canow1 @Esmermelek296 bu iki dostta var şahsen birini seçmen gerekiyorsa top sende ama sen kırmazsin iki kişiyi de tahmin ediyorum kanka
Asıl 4 kişiyi yaz dost . Sen ben ensty ve hnur vardı. Diğerlerine Soner karar versin dediğin gibiHenüz orada karar kılamadik dostum
@canow1 @Esmermelek296 bu iki dostta var şahsen birini seçmen gerekiyorsa top sende ama sen kırmazsin iki kişiyi de tahmin ediyorum kanka
4 kısı sec ssn knkOzaman 4 yapak ayıp olmasın
Eyvallah dost esmer melekde alsa oda hakn etti kalbim kalmaz ama @SaHgEc dostumin dediği gibi ikimizde çok hak ettikHenüz orada karar kılamadik dostum
🙏🤝TEBRİK EDERİZ HOCAM.
#ONLYBETKAZANDIRIR
Yani benim kafam karıştı toplam kaç kişi hak etti kaç kişi var listedeEyvallah dost esmer melekde alsa oda hakn etti kalbim kalmaz ama @SaHgEc dostumin dediği gibi ikimizde çok hak ettik
Şimdiden kesene bereket dost daha iyiler olur inşallah4 kısı sec ssn knk