- 36,819
- 14,032
- 113
Değil dostum değilDeğil Ağa iptal oldu umut var hala
Değil dostum değilDeğil Ağa iptal oldu umut var hala
İptal yokDeğil Ağa iptal oldu umut var hala
dostum daha mac bitmemiş neyin geçmiş olsunugol la ıptal yok 1 0 mac gg gecmıs olsn
dostum daha mac bitmemiş neyin geçmiş olsunu
Suan aldı bak bu maç ev sahibi iyi takım zaten 30 k vurulacak bir maç değildi he yime deplasman kazanır mı kazanır belli olmaz ama Alanya hepten bankoydu ona oynardım ben mesela1-0 da olsa PSV alacak dostum bu maç
S.et dostum bir de karşılık mi veriyorsun,dostum daha mac bitmemiş neyin geçmiş olsunu
Konu sahibi onu uygun görmüş dostum 30 k şuna bas buna bas denilmez ki bende psv ye güvenmiyordum ama adam oynamış ve kazansın istiyorum olası durumlar olmasın istiyorum, yazdığı gibi gelsin istiyorum 🙏🏻☘🥺Suan aldı bak bu maç ev sahibi iyi takım zaten 30 k vurulacak bir maç değildi he yime deplasman kazanır mı kazanır belli olmaz ama Alanya hepten bankoydu ona oynardım ben mesela
Aynen öyle 30 k güzel para son karar onundu böyle bir tercih yaptı umarım Psv maçı çevirirS.et dostum bir de karşılık mi veriyorsun,
Konu sahibi onu uygun görmüş dostum 30 k şuna bas buna bas denilmez ki bende psv ye güvenmiyordum ama adam oynamış ve kazansın istiyorum olası durumlar olmasın istiyorum, yazdığı gibi gelsin istiyorum 🙏🏻☘🥺
Ula psv çevir şu maçı ne ara gol yedin yaw