Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin 30k Para Var 50k Olması Lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,945
10,707
113
olum utrech kimdir adama paranoya yaptırıyouz psv s.. gecer mac sonu bol şans dostum @Sonerccc

ferhatcan21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,040
674
113
Çok fazla bu maçları izledim kesin birşey diyemem ama 60 tan sonra çok yediğini gördüm utrectin

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,819
14,032
113
Şimdi geri verdi 🥺

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,819
14,032
113
Ahh varlarini yoklarini

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,000
698
113
ama bellıydı 1.79 vermıs psv sakatları var cezaları var puan farkı zaten 10 yedırırlermı tabı yedırmezler..

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,269
2,397
113
Kendi düşen ağlamaz. Misler gibi Alanyaya oyna dedik. Topluluğun gazına gelme. Utrec e köy takımı muamelesi yapıldı. Ağlama sakın diye de eklemiştim.

tug0000

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
624
263
63
iy 1 gol oynasaydın daha iyiydi sanki reis

dextermorgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
117
62
28
Gs üst münih üst barça ilk yarı gol olur yapacak rahat rahat maçların bitmesini beklicektin dost...neyse psv bu çevirebilir çaöı umut var daha

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,819
14,032
113
dostum daha mac bitmemiş neyin geçmiş olsunu
S.et dostum bir de karşılık mi veriyorsun,
Suan aldı bak bu maç ev sahibi iyi takım zaten 30 k vurulacak bir maç değildi he yime deplasman kazanır mı kazanır belli olmaz ama Alanya hepten bankoydu ona oynardım ben mesela
Konu sahibi onu uygun görmüş dostum 30 k şuna bas buna bas denilmez ki bende psv ye güvenmiyordum ama adam oynamış ve kazansın istiyorum olası durumlar olmasın istiyorum, yazdığı gibi gelsin istiyorum 🙏🏻☘🥺

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,819
14,032
113
1/2 lik komisyon maçı olsun

Raskoln

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,819
870
113
S.et dostum bir de karşılık mi veriyorsun,
Konu sahibi onu uygun görmüş dostum 30 k şuna bas buna bas denilmez ki bende psv ye güvenmiyordum ama adam oynamış ve kazansın istiyorum olası durumlar olmasın istiyorum, yazdığı gibi gelsin istiyorum 🙏🏻☘🥺
Aynen öyle 30 k güzel para son karar onundu böyle bir tercih yaptı umarım Psv maçı çevirir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...