Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 30 Ağustos Zafer Bayramı

Murat48300

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
404
150
43
Konu dışı? Kardeş 30 ağustos zafer bayramını konuşuyoruz @Başkan @Daimon @Shellac bundan dolayı banlayacaksanız banlayın. @Hasim5454 belki konu olarak anlaşamasak da saygı sınırlarını zorlmayacak şekilde konuşmamızda herhangi bir sorun yok bence
Kardeşim millet konunun içine sitelerin verdiği hediyeler varmı diye girerken sizin sohbetinizi okumak zorunda değil muhabbetini başka yerde yap

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,118
2,303
113
Kardeşim millet konunun içine sitelerin verdiği hediyeler varmı diye girerken sizin sohbetinizi okumak zorunda değil muhabbetini başka yerde yap
Hacı burası bonus konusu değil zaten yaptığımız şey de yasak değil hakaret yok küfür yok. Sen hadi bonus konusuna yavaştan

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,661
1,910
113
Ulan gerçekleri yazan banlanir
Masal anlatan alkışlanır
Bu dünya böyledir.
İngilizler cetvelle Ortadoğu'yu çizmiş ya
He Anadolu'yu beş parasız millete bırakmış
Öyleymiş yani
"Yahudi halki yaptiklarina minnettardır"
Berşavadaki Atatürk büstü
960px-Mustafa_Kemal_Ataturk_Memorial_in_Yehud,_Israel.jpg

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,950
1,330
113
3 büyük mason devleti yazılı tarih zaten senin işine gelmeyen şeyler komplo teorisi oluyor işine gelenler gerçek yazılı tarih oluyor. Benimde bunları okuduğum kaynaklar var elbet.
Atar mısın kardeşim mason devleti olarak bahsi geçen nedir ? kaynakça olarak atmanı isterim.
Dipnot: Masonluk öyle kurtlar vadisinde anlatıldığı gibi dinsizler toplanıyo topluca sevişip dünyayı yönetiyorlar değil. Zenginler kulübü gibi bir şeydir. İlk meclisin %70den fazlası masondur bu mantıkla. Atatürk yanlış hatırlamıyorsam 1933de kapatıyor Türkiye masonlar locasını zaten. Adam öyle mantıkla devlet kurdu demeye getiriyorsan neden kapatsın? 1937de mi 1938de mi ne geri açıyorlar diye hafızamda kalmış bakmam lazım. Ama 3büyük mason devletini kaynakça olarak atmanı isterim.

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,950
1,330
113

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,118
2,303
113
Atar mısın kardeşim mason devleti olarak bahsi geçen nedir ? kaynakça olarak atmanı isterim.
Dipnot: Masonluk öyle kurtlar vadisinde anlatıldığı gibi dinsizler toplanıyo topluca sevişip dünyayı yönetiyorlar değil. Zenginler kulübü gibi bir şeydir. İlk meclisin %70den fazlası masondur bu mantıkla. Atatürk yanlış hatırlamıyorsam 1933de kapatıyor Türkiye masonlar locasını zaten. Adam öyle mantıkla devlet kurdu demeye getiriyorsan neden kapatsın? 1937de mi 1938de mi ne geri açıyorlar diye hafızamda kalmış bakmam lazım. Ama 3büyük mason devletini kaynakça olarak atmanı isterim.
Araştır dostum ben o konulara girmek istemiyorum hiç sana araştır diyorum sadece. Doğruluğuna inanırsın inanmazsın sana kalmış birşey. Tarihi kazananlar yazar demek istiyorum sadece ilberiymiş erhanıymış mısıroğluymuş hangi kaynağa bakıyorsa o kaynağı kazanan yazmıştır

mertpltt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,105
458
83
Adamların kurdugu topraklar uzerinde adamları kötülemek ne gibi bi niyettir peki ?
Osmanlı bir hanedalıktır, üzerine de Osmanlı hanedanlığından çok önceleri de bu topraklar da bulunuyorduk. Osmanlı başkalarının kurduğu toprakları beyliklerle savaşarak veya evlilik yoluyla birleştirip hanedanlık haline geldi. Şu neo Osmanlı zihniyetine göre tüm Türklerin tek tarihi Osmanlıdan ibaret, kaldı ki bir hanedanlık yıkıldı yerine yeni bir Türk devleti Türkiye Cumhuriyeti kuruldu. İnsanların düşmanlığı zevk ve güç peşinde olup milletini unutan hanedanlaradır. Uçurumun kenarında olan bir milleti bir araya toplayıp yeni bir güneş gibi doğuran mavi gözlü kurt , yol arkadaşları ve şehitlerimize rahmet diler, 30 ağutos zafer bayramınızı kutlarım.

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,406
2,176
113
Zafer Bayramının Coşkusunu
Solobet Sizlerle Paylaşıyor
Sweet Bonanza Super Scatter Oyununda
100₺ Bet Değerinde 30 Free Spin Hediye
Son 6 Ay İçerisinde 5.000₺ Yatırımın Varsa
Hemen Kodu Gir, Çevrime Başla !
Kod : 30AGUSTOS

mertpltt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,105
458
83
Araştır dostum ben o konulara girmek istemiyorum hiç sana araştır diyorum sadece. Doğruluğuna inanırsın inanmazsın sana kalmış birşey. Tarihi kazananlar yazar demek istiyorum sadece ilberiymiş erhanıymış mısıroğluymuş hangi kaynağa bakıyorsa o kaynağı kazanan yazmıştır
Dostum fazla youtube videoları veya facebook yazıları okumayınız. Tarihi bilgileri yalan yanlış edinip, çevrenizdekilere de yanlış aktarıyorsunuz. Bir kere 3 mason devleti olayı palavra masonluk düşündüğün gibi güçlü bir organizsyon değil. Orta çağ da öyleydi evet fakat günümüz de öyle bir durum söz konusu değildir. Zaten ülkemizde mason localarınaa girmek bir suç ya da gizli bir sır değildir.
https://www.mason.org.tr resmi sitesi buradan bakarsın.

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,950
1,330
113
Bak mesela erhan hocayı ben akpye yakınlığı ve kolayca rektör olarak atandığı için sevmem ama konuşmalarında (arap seviciliği) dışında tarafsız olmaya çabalamıştır. İlber Hoca da muhalif kimliğini öne çıkartan açıklamaları olsa da tarafsızlığını ve kaynakça vermesinden saygı duyarım. Mısıroğlu konuşmaya gerek yok Yunan kazansa iyiydi diyen bir adam. Yeni yeni arşivlerden çıkan ege bölgesinde yapılan katliamlar tecavüzler vs. varken sen kendi halkına bunu isteyemezsin. @Hasim5454 sana da teşekkür ederim ilk başta sadece kendince yaftalama cümleleriyle başlayıp sonradan saygılı bir şekilde devam ettiğin için. Mason devletler konusuna da bakacağım ama senin bahsettiğin gibi kazanan devletler tarihi yazar hususu pek olmuyor maalesef ingiliz-alman-türk-arap kaynakları servis ediliyor. Tarih zaten kanıtsız olmaz yoksa dedikodu olur. Beni de yanlış anlamanı istemem 3 tane üniversite okudum hepsinde de tarih özel ilgi alanımdı ve tarih proflarıyla oturup muhabbet edebildim çokca. Bundan dolayı ezbere Osmanlı torunuyuz çok iyidi şöyle böyle diyenlere karşı bazen Osmanlının yanlışlarını ve bana göre en büyük yanlışı Türk olan bizi dışlamasını konuşmak istiyorum. Burada bırakalım iyi günler dilerim

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,474
2,635
113
Magna Carta 1200lü yıllardı İngilizlerde sanırım hani batıda o vardı. Benim söylediğim zaten cumhuriyet yada demokrasikleşme değil ki o dönem tabii ki krallıklar ve bir tabaka yönetiyordu. Ama Osmanlı hanedanlarının tamamı için türkler ikinci sınıf vatandaştı.
Bizde Türk kadını Cumhuriyetten sonra seçme seçilme hakkı varken, İngiliz kadınlarının böyle bir hakkı bile yoktu. '' Bizim Türk kadınından ne eksiğimiz var '' diye pankart açarak dolaşıyorlardı

turk.jpg

turk 2.jpg

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,118
2,303
113
Dostum fazla youtube videoları veya facebook yazıları okumayınız. Tarihi bilgileri yalan yanlış edinip, çevrenizdekilere de yanlış aktarıyorsunuz. Bir kere 3 mason devleti olayı palavra masonluk düşündüğün gibi güçlü bir organizsyon değil. Orta çağ da öyleydi evet fakat günümüz de öyle bir durum söz konusu değildir. Zaten ülkemizde mason localarınaa girmek bir suç ya da gizli bir sır değildir.
https://www.mason.org.tr resmi sitesi buradan bakarsın.
Günümüzde masonluk güçlü bi organizasyon değil dediğin yerde benle tartışma hakkını kaybettin dostum iyi forumlar

osmanwashere

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,653
3,823
113
Günümüzde masonluk güçlü bi organizasyon değil dediğin yerde benle tartışma hakkını kaybettin dostum iyi forumlar
Hasim5454 nickiyle cebinde 50tl parayla masonluğu ifşalıyor doluşun

mertpltt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,105
458
83
Sen beynini peynir ekmek ve makarnayla yemişsin, seninle tartışma hakkımı kaybettiğim için şuan diplomalarımı yakıyorum. Onca sene boşuna okumuşum facebook ve youtube'dan herşeyin doğrusunu öğrenebilirmişim.

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,950
1,330
113
Bizde Türk kadını Cumhuriyetten sonra seçme seçilme hakkı varken, İngiliz kadınlarının böyle bir hakkı bile yoktu. '' Bizim Türk kadınından ne eksiğimiz var '' diye pankart açarak dolaşıyorlardı

Ekli dosyayı görüntüle 835526

Ekli dosyayı görüntüle 835527
Kardeşim ben magna cartayı söylerken 1200lü yıllarda demokrasi adımlarından örnek verdim. Yada 1789'da Fransız ihtilalini ele almak lazım. Batıda halk her zaman yönetime karşı gelebiliyordu. Ama bizde orta asyadan beri olan kut anlayışından dolayı bir haneden vardır ve tanrının yetkisiyle halkı yönetir. Ne yaparsa hakları vardır düşüncesi mevcuttu. Sen beni yanlış anlamışsın ;önceki mesajının konusuyla alakalı cevaptı örnek