- 31
- 9
- 8
Başlıktaki bonusu veren site var mı yatırım istemeyen
BilmiyorumBaşlıktaki bonusu veren site var mı yatırım istemeyen
Betper yatrm yaptiysan vermiyo deneme bonusu olarak veriyir 2 fa yida aktif edip deneme bonusu veriyor 30 frespinbetper
Betpark max çekim ne kadarKolaybet ve betpark 50 tl
İnci sozluge cevirdiler forumu alicim yeni yetmelerden dolayi herhaldeBu kişilere ban yoluyla mı uyarıylamı nasıl yaparsanız size kalmış ama forumun ciddiyeti kalmıyor bilginiz olsun
Bıktık her konuda altında çocukca yorumlar görmekten alaycı tavırlardan
Sorma dostum her konu altında alaycı yorumlar hakaretİnci sozluge cevirdiler forumu alicim yeni yetmelerden dolayi herhalde
Betrupi var 111 spin veriyor spinler bitince istediğin slotta oyna minimum 2500 yap 200 çek ( Kazanc sınırı yok paranın %10 nunu çekebilirsin ben. 84 bin TL yapıp 8 bin TL yatırım şartsız çektim 5 dakika içinde yattıBaşlıktaki bonusu veren site var mı yatırım istemeyen
Öyle bir bonus yokmus sitede ?Betrupi var 111 spin veriyor spinler bitince istediğin slotta oyna minimum 2500 yap 200 çek ( Kazanc sınırı yok paranın %10 nunu çekebilirsin ben. 84 bin TL yapıp 8 bin TL yatırım şartsız çektim 5 dakika içinde yattı
Satılık köprü var istermisin ?Öyle bir bonus yokmus sitede ?
Kardeşim yatırımı olana yaz be betpark uğraştık parayı katladik çekim verdim parayı sildiler yatiriminiz yok diyeKolaybet ve betpark 50 tl
O site benim kazancida sildi o.c aramislardi ağzıma geleni söyledim hem para yatirmoyorsunuz birde niye arıyorsunuz diye soylendim utancından biseyde diyemediKolaybet ip diyip kazanci sildi oe