- 7,005
- 8,909
- 113
Herkes en güvendiği 1 maçı nedeniyle beraber yazarsa seçip değerlendirip oynama imkanımız olur
Lyon kg seçtim icinden😂
Oranlara aldanma dost benim de en korktuğum maç oLyon kg seçtim icinden😂
Bu manu maçlarına ne zaman üst oynasam alt oluyor. Genel olarak bakıyorum bir sürü üst maçı varOranlara aldanma dost benim de en korktuğum maç o
Bol sans dost kupon ateş ediyor
Lille yener daha mantikli ajaxin acısını çıkartır bence 2 0 ya da 1 0Strasburgun deplasmanda 13 mac ta 20 golu var. Lille yorgun strasburgun 1 gol atacağını dusunuyorum
Lille yensede gol yer gibime geliyor. Bi kupondada lille yener oynayım biri gelmezse biri gelir belki 2 si birden gelir😂Lille yener daha mantikli ajaxin acısını çıkartır bence 2 0 ya da 1 0
Neredeyse 3. Periyottan wonluyoduk 3 sayı kaldiBenim güvendiğim maçtan biri besiktasin 71.5 üst olacağı yönünde son 5 lig maçında bu baremi geçti aralarında efes ve fener gibi takımlar da vardi
36. Dakikada strasburg atti bunu da erkenden wonladikStrasburgun deplasmanda 13 mac ta 20 golu var. Lille yorgun strasburgun 1 gol atacağını dusunuyorum
Şu kuponda teke gidiyor dost yazık oldu
1-2 oldu milan dost 3k için direniyorduk şuanTeke gidiyor dediğim an 1 1oldu maç gerçekten bende lanet var galiba
Lanet ingiltere ya 0 0a kitlendi maç1-2 oldu milan dost 3k için direniyorduk şuan![]()
tek ten yatacaktık erken maçtan yattık öyle düşünelim dostLanet ingiltere ya 0 0a kitlendi maç![]()
Maalesef dost bir sekilde kaybediyoruztek ten yatacaktık erken maçtan yattık öyle düşünelim dost
Tek maçtan yatmak kaderimiz olmuş resmen