Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 250sr Motor

kerimcitys

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
200
58
28
Uzun sure kullanimda rs daha iyi masrafsiz temiz bulursan sr yerine tavsiye edilebilir bajaj uzun sure kullanimda dayanikli motor cf motoya gore ayni yuksek kilometrede iki motoru karşılastir sr250nin dokuldugunu goreceksin performans acisindan ilk zamanlar sr daha iyi bajaja gore ama dayaniklilik acisindan bajaj
[/QUOTE yok be hoca

kanarya0237

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
455
144
43
Motor alacağım varsa ilgisi bilgisi olan arkadaşlar tavsiyelerini dinlemek isterim rs200 18k kilometre 80k fiyat 30k masrafı var yapılmasa da olur yürüyeninde problem yok sr250 5k km 120 bin hangisi olabilir Sr için 40 k kredi çekeceğim 80k nakit var
Motor alma küfür yersin bro. Alacaksan da doğru düzgün sür

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,989
11,359
113
Motor alacağım varsa ilgisi bilgisi olan arkadaşlar tavsiyelerini dinlemek isterim rs200 18k kilometre 80k fiyat 30k masrafı var yapılmasa da olur yürüyeninde problem yok sr250 5k km 120 bin hangisi olabilir Sr için 40 k kredi çekeceğim 80k nakit var
Ha çin almışsın ha rulette tüm kasayı 0 a basmışsın honda Yamaha candır

Ezbircime

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
474
163
43
suratım 22 dikiş var motor yüzüne .... sen bilirsin . unutma kaporta sensin herzaman. kazadan beridir motor sürenin arkasına bile binmem dost o derece azrail herzaman diğerlerinden sana 3-4 adım daha yakın..
Ustad bulunduğum şehir motor sürmeye çok müsait boludayım ben duymuşsunuzdur belki burda trafik rahat

Ezbircime

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
474
163
43
Uzun sure kullanimda rs daha iyi masrafsiz temiz bulursan sr yerine tavsiye edilebilir bajaj uzun sure kullanimda dayanikli motor cf motoya gore ayni yuksek kilometrede iki motoru karşılastir sr250nin dokuldugunu goreceksin performans acisindan ilk zamanlar sr daha iyi bajaja gore ama dayaniklilik acisindan bajaj
Bi çok kişiden duydum bunu da pusların hem km yüksek hemde grenaj hasarlı 30 k ya yakın masrafı var burda da doğru düzgün usta yok çok uğraştıracak beni

Ezbircime

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
474
163
43
Motora karşıyım çok tehlikeli daha demin yine motor kazası oldu adam 1 saat yerde ambulans bekledi
Öyle usta bulunduğum şehir motor sürmeye elverişli iki karış yer trafik ahlakı da düzgün bakalım hayırlısı

Wolking

Satır köfte satış Lmt A.Ş
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,096
242
63
Bi tane bulduk tanıdıkta 80 bine veriyor 30 kâğıt masrafı var grenajlardan da km yüksek biraz 18 binde bide buralarda doğru düzgün usta yok beni çok uğraştıracak
İns hayırlısı olur kardeşim

Emr1990bjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
666
575
93
Abii sakın ama sakın bir arkadaş güne güzel anlatmış ha çin malı almışşın ha kumarda tekte 0 basmışşın kasayı aynı şey

ibrahimozcaktu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,224
330
83
Daha yeni motor aldım 50lik 😃

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,012
855
113
elimde rks motor var kuryelik için uygun genelde kuryeler kullanıyor 800 kmde geçen sene aldık kaça gider acaba bu

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,478
6,599
113
Ustad bulunduğum şehir motor sürmeye çok müsait boludayım ben duymuşsunuzdur belki burda trafik rahat
trafiğe bakmaskı dost bu iş. bende ana yol üstünde yaptım gunde 100 arabanın zor geçtiği yolda. senın kararın umarım sağ salim alır hevesını alır satarsın iyi bişey değil