- 42,718
- 12,609
- 113
Hadı bakalımEyvallah başkan diğerinde gelsin tenisler
Hadı bakalımEyvallah başkan diğerinde gelsin tenisler
Diğeri de gelirse sana ekstradan site verdin diye 30tl ve çekiliş. Sadece bu tutmuş olursa 2 kişi çekiliş 20tlTebrıkler reıs @seznaz01
Diğeri de gelirse sana ekstradan site verdin diye 30tl ve çekiliş. Sadece bu tutmuş olursa 2 kişi çekiliş 20tl
Hangılerı kaldı sımdıkDiğeri de gelirse sana ekstradan site verdin diye 30tl ve çekiliş. Sadece bu tutmuş olursa 2 kişi çekiliş 20tl
Valla dostum resmen şans işi sen bilirsin modu çagıralım 2 kişiye 20tl çekiliş yapsın 99.küsürat ttu 100 yapıp cekim verim @Daimon @Shellac hanginiz varsa yukarıda 6 kişiyi bir mesaja almışım 2 kişi 20tl çekilişi yapar mısınız cıkanlar papara atın cekim gelsin yollarımhadi gelsin bayern lyon maçına skor mu girsem 1-2 ve 1-3 skor oynayasim geliyor bayern alir gibi
6 maç kaldı işte 3 tanesi başladıHangılerı kaldı sımdık
Yok 99.küsürat var yatsın hesaba 100 yapim hemen cekecegimcektınmı
çekiliş yok dost istediğin kişilere şans parası gönderebilirsin
Nasıl yok reisçekiliş yok dost istediğin kişilere şans parası gönderebilirsin
dost çekiliş konusu değil istediğin kişiye kişilere istersen şans parası atabilirsin demekNasıl yok reis
Anladım reis Serkan recebb papara atındost çekiliş konusu değil istediğin kişiye kişilere istersen şans parası atabilirsin demek
Şansının devamını diliyorumAnladım reis Serkan recebb papara atın
Teşekkürler dostŞansının devamını diliyorum
Maalesef yattı 2.maç 0 3 btti. İlk 2 set ev süper oynadı bir türlü alamadı son set saldıTenısler gelse mıkemmel olar
Deme yaMaalesef yattı 2.maç 0 3 btti. İlk 2 set ev süper oynadı bir türlü alamadı son set saldı