- 9,692
- 6,746
- 113
benim mevzular başka çekemedim benyok onu istemezler öyle olsa kart belgelerini de isterlerdi, bana kart vs dediler ama jeton kartım yok dedim gerek yok dediler, sen eco belgesi gönderdin mi?
benim mevzular başka çekemedim benyok onu istemezler öyle olsa kart belgelerini de isterlerdi, bana kart vs dediler ama jeton kartım yok dedim gerek yok dediler, sen eco belgesi gönderdin mi?
770 talep verdim bakalimsen ne kadar çektin dostum
Hangı oyun baskan bunormalde vursan keşke
CarolHangı oyun baskan bu
Hangi yöntemle yatırım yaptıysan o yöntemle çekim vermen gerekiyor dostum onun için de yatırım ve çekim yaptığın hesap ve kartı onaylatman gerekiyoryok onu istemezler öyle olsa kart belgelerini de isterlerdi, bana kart vs dediler ama jeton kartım yok dedim gerek yok dediler, sen eco belgesi gönderdin mi?
jeton ile yatırım yaptım jeton çekim yokHangi yöntemle yatırım yaptıysan o yöntemle çekim vermen gerekiyor dostum onun için de yatırım ve çekim yaptığın hesap ve kartı onaylatman gerekiyor
Talep verince işlemde yazıyor ya gönderiliyor ya da reddediliyorÇekim talebi onaylanan oldumu
Geldi mi ?adamlar inadına bekletiyorlar ilk verdiğim çekim 36 saatin sonunda iptal edilip belge istendi tekrar talep verdim sonuçlanmadı, desteğe sordum 36 saat kuralınız var diye 36 saat mi sürmek zorunda dedim evet diyorlarbelgeleri gönderip tekrar talep verdim umarım öderler tabi 36. saatin sonunda
![]()
Ne kadar sürdü çekmen770tl çektim ecopayz a
3 4 gün sürdüNe kadar sürdü çekmen
Peki hocam ne belgesi istiyorlar? Birde ben kartla yatırdım çevrimi tamamladım talep verdim yatırdığim kart bı yakınimindi talebi kendi kartıma verdim sorun olur mu bilgin var mı ?3 4 gün sürdü
Olmaz olurmu kardeş kendi adına olmassa çekemezsin 8 tane belge istiyorPeki hocam ne belgesi istiyorlar? Birde ben kartla yatırdım çevrimi tamamladım talep verdim yatırdığim kart bı yakınimindi talebi kendi kartıma verdim sorun olur mu bilgin var mı ?
Çekim verdiğim kendi kartım yatırım yaptığım kart benim adıma değildi yaOlmaz olurmu kardeş kendi adına olmassa çekemezsin 8 tane belge istiyor