60 k gitti hamamda kurtarmaz beniBizim burda havzada kaplicalar var suyu şifali bilgin olsun
Kotu olmuş be dostum60 k gitti hamamda kurtarmaz beni
Son dakika iptal etti bu Var lanet ofsayt değildi gol ben baktımBende ukranya 2.5 üste gittim 50 dakika 1-1 başka gol yok ne diyelim 4 k gitti gelse biraz nefes alıcaktık
Bende Almanya'dan yattım 2.5 dedik şu rezalete bak yaBende ukranya 2.5 üste gittim 50 dakika 1-1 başka gol yok ne diyelim 4 k gitti gelse biraz nefes alıcaktık
8 maç kombine Almanya kazanırBende Almanya'dan yattım 2.5 dedik şu rezalete bak ya
KatılıyorumBu Var şeffaf kullanılmıyor oradaki hakemleri tokat manyağı yapacaksın sonra bir tane gözlük vereceksin
Sorma ya bu Ukrayna son sırada ve risk alması gerekirken olana bak acı verici8 maç kombine Almanya kazanır
Fransa 3.5 alt
İtalya iy 0.5
Türkiye genel iy 0.5
Macaristan genel iy 0.5 üst
Karadağ 3.5alt
İsveç genel iy 0.5
Bide kahve evladı Ukranya maçı adamlar son sırada bide 1-1e yatıyor hala hey Allahım ya
Tek'ten yattı dimi senin8 maç kombine Almanya kazanır
Fransa 3.5 alt
İtalya iy 0.5
Türkiye genel iy 0.5
Macaristan genel iy 0.5 üst
Karadağ 3.5alt
İsveç genel iy 0.5
Bide kahve evladı Ukranya maçı adamlar son sırada bide 1-1e yatıyor hala hey Allahım ya
2.5üste gitti dost ukranya maçıTek'ten yattı dimi senin
2.5üste gitti dost ukranya maçı
Oynayacak para yok zaten bonus kovalamaktan başka çare yokYarınkı maçlar leş hep alt maçları
Haftalık kayıp var bi sitede ordan bi 600 700 bekliyorum umarım gelirOynayacak para yok zaten bonus kovalamaktan başka çare yok
Benim şuan beklenti yok ama belli olmaz bakalımHaftalık kayıp var bi sitede ordan bi 600 700 bekliyorum umarım gelir