- 2,047
- 708
- 113
Dost sağolsun bir şey istemedik kendisi söyledi atmasa da sıkıntı yok canı sağolsunSinyaldesin 😁😁
Dost sağolsun bir şey istemedik kendisi söyledi atmasa da sıkıntı yok canı sağolsunSinyaldesin 😁😁
Kankam valla uğraştı arkadaştaSinyaldesin 😁😁
Maç vermem maç almam. Sen kahinsin takip et milyoner ol ne maç istiyorsunBrezilya Kolombiya Paraguay Şili sizde hadi bakalım birer maç bekliyorum sizden 😂
Yaw he he tamam sensin 😃Dost sağolsun bir şey istemedik kendisi söyledi atmasa da sıkıntı yok canı sağolsun
Maç başlamadan Espanyol 1.5 dedim aldın sonra Espanyol'un bir golüne daha girdin sonuç ortada dost , ama ben oynasaydım kendi paramla Mallorca 4-0 yeniyordu şuan ahhaahKankam valla uğraştı arkadaşta
Bende de öyle oluyor yeminlen 😀Maç başlamadan Espanyol 1.5 dedim aldın sonra Espanyol'un bir golüne daha girdin sonuç ortada dost , ama ben oynasaydım kendi paramla Mallorca 4-0 yeniyordu şuan ahhaah
Dostum konunun başından oku valla uğraşamam jshshshsYaw he he tamam sensin 😃
Vay gardaşım geldin demek dmden papara yollaÖder kanka
Dost sen öner maç o zaman bu totem tutar jdhxsh @bolder vermiyor baksana 😂😂😂😂Bende de öyle oluyor yeminlen 😀
Eyvallah dostumVay gardaşım geldin demek dmden papara yolla
Espanyol 3 Mallorca 29 kişi de kalsa bu maç 3-1 4-1 en baba 3-2 4-2 kankam raaaaaaaaaaad olllll
O %60 in katlananin çevrimi falan nasıl dostumtümbet %60 katlanan pazartesi bonusu ile at. 1.30 üzeri orandan kasayı 3 bölüp sakin sakin oyna dostum