- 2,039
- 705
- 113
Dost Tr Ligi'nde hiç bir takıma oynamam fav ligler Polonya Norveç İtalya'da da AtalantaPara olsa ne olcak son 1 haftada tek maçtan gidiyor kuponlarEkli dosyayı görüntüle 842640Ekli dosyayı görüntüle 842640
Dost Tr Ligi'nde hiç bir takıma oynamam fav ligler Polonya Norveç İtalya'da da AtalantaPara olsa ne olcak son 1 haftada tek maçtan gidiyor kuponlarEkli dosyayı görüntüle 842640Ekli dosyayı görüntüle 842640
Ben içgüdüsel oynuyorum mim 3 maçtan aşşağı oynamamDost Tr Ligi'nde hiç bir takıma oynamam fav ligler Polonya Norveç İtalya'da da Atalanta
sahte de canlı destek olmaz olur mu yatırım hesaba geçmedi diye sorucam ki 500 daha yatırmanız lazım diyecek 🤣🤣Bilmiyorum ki dostum çalışıyor bende destek. Sahte site değil dimi dikkat et
tok dolandırıcıdır belki bunlar dostumsahte de canlı destek olmaz olur mu yatırım hesaba geçmedi diye sorucam ki 500 daha yatırmanız lazım diyecek 🤣🤣
Sıkıntı yok dost atmasan da olur canın sağolsun seninDostum hayırlı olsun kasa 17 oluyordu çok güvendim bir maça 5 k attım ve yaktı ama senin paranı yine de atacağım çekim veriyorum
Dostum dm gelir misin diğer arkadşta cevap vermedi maalesefSıkıntı yok dost atmasan da olur canın sağolsun senin
Yazdım dostDostum dm gelir misin diğer arkadşta cevap vermedi maalesef
sanmam chrome bozuluyor bazentok dolandırıcıdır belki bunlar dostum![]()
Sinyaldesin 😁😁Yazdım dost
Brezilya Kolombiya Paraguay Şili sizde hadi bakalım birer maç bekliyorum sizden 😂