16 Mar 2025 #21 Blackpearl1903 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 3,396 2,433 113 Hamzaxaslan' Alıntı: benim bankacı site linkini istedi oda yatırıcakmış Genişletmek için tıkla ... Bu daha iyiydi 🤣🤣🤣🤣 neden benim aklıma gelmedi bu espiri 🤣🤣🤣
Hamzaxaslan' Alıntı: benim bankacı site linkini istedi oda yatırıcakmış Genişletmek için tıkla ... Bu daha iyiydi 🤣🤣🤣🤣 neden benim aklıma gelmedi bu espiri 🤣🤣🤣
16 Mar 2025 #22 Ümitoloji Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 5,942 4,630 113 kankalar ufak bir desteğe ihtiyacım var, destek olabilecek bir arkadaş arıyorum DM atarsa çok sevinirim
kankalar ufak bir desteğe ihtiyacım var, destek olabilecek bir arkadaş arıyorum DM atarsa çok sevinirim
16 Mar 2025 #23 Qazse Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 1,178 549 113 Blackpearl1903' Alıntı: Ah be gülüm senin gittiğin yollardan biz cenabet döndük Birde betcoyu övüyor bana 🤣🤣🤣 Genişletmek için tıkla ... Kendin yatırmıyon oynamıyon adamların ekmegiyle niye oynuyon burda paylaşıp belki yatırcaklar var
Blackpearl1903' Alıntı: Ah be gülüm senin gittiğin yollardan biz cenabet döndük Birde betcoyu övüyor bana 🤣🤣🤣 Genişletmek için tıkla ... Kendin yatırmıyon oynamıyon adamların ekmegiyle niye oynuyon burda paylaşıp belki yatırcaklar var