- 3,396
- 2,433
- 113
Ah be gülüm senin gittiğin yollardan biz cenabet döndük
Birde betcoyu övüyor bana 🤣🤣🤣
Ekli dosyalar
-
876.8 KB Görüntüleme: 227
-
876.2 KB Görüntüleme: 223
Ben böyle yazanlara mutluson da var mı diyorum😀Ah be gülüm senin gittiğin yollardan biz cenabet döndükBirde betcoyu övüyor bana 🤣🤣🤣
Birde çevrimsiz demiyo mu az daha yatırıyordum 20k yı 🤣🤣🤣🤣Ben böyle yazanlara mutluson da var mı diyorum😀
Dost 20k atınca temsilci de senin oluyo ömuAh be gülüm senin gittiğin yollardan biz cenabet döndükBirde betcoyu övüyor bana 🤣🤣🤣
Denedim çekmeyi banka sordu napcan krediyi dedi dedim çevrimsiz bonus varmış 1 kat çevirip çekicam 5dk ya krediyi erken ödeme ile kapatırım mal mısın oğlum düşme bu tuzağa dedi vermedi kredi 🤣hemen kredi çekip almam lazım bonusu
Keşke sorsaydım engelledim 😅😅😅Dost 20k atınca temsilci de senin oluyo ömu
Ben 100 k ya 100k a âlani gördümAh be gülüm senin gittiğin yollardan biz cenabet döndükBirde betcoyu övüyor bana 🤣🤣🤣
Aynen çevrimsiz %100 ü duyup atlayanlar çok oluyor 😅😅daha kötüsü yiyen var evet![]()
Bu forumda mı konusuBu dolandırıcı sakin kanmayin banada yazdı mort ettim bide konu var dolandırıcı diye formda onuda ona attım dedim bu sizin site değil mi evet dedi peki ben nasıl güvenip yatırım yapayım dedim sesini etmedi sonra dedim 1k yatirin üye olursam çekim vereyim bakalım öderseniz o zaman yatırım yaparım diye yemedi konsunu var aynı kız banada yazdi
Yok artıkBen 100 k ya 100k a âlani gördüm
Merak etme bunuda yerler
Evet yaz çıkarBu forumda mı konusu
2 tane konusu varBu forumda mı konusu
benim bankacı site linkini istedi oda yatırıcakmışDenedim çekmeyi banka sordu napcan krediyi dedi dedim çevrimsiz bonus varmış 1 kat çevirip çekicam 5dk ya krediyi erken ödeme ile kapatırım mal mısın oğlum düşme bu tuzağa dedi vermedi kredi 🤣