Evet arkadaşlar kafamda uzun uzun yazmak vardı ama maalesef yazamayacağım çünkü moraller düşük.
Doğum günüm(19.07) yaklaşırken oturdum, düzenli yatırım yaptığım 5 siteye ne yatırmışım ne çekmişim hesapladım.
Kumarı bırakamayan ve bırakmakta zorlanan arkadaşlar bu taktiği uygulayarak kendisinde biraz motivasyon bulabilir.
--BAŞLIYORUZ--
SİTE 1: Betgit
ana sitem burası çok severim niye seviyorum bilmiyorum sık sık köpekliğini yaparım bu sitenin sağda solda illa ki görürsünüz. niye? bol bol etkinlik yapıyorlar kod dağıtıyorlar diye.
YATIRIM ÇEKİM
Ekli dosyayı görüntüle 812318
SİTE 2: vBET
aga neye göre bonus ekliyonuz bilmiyorum yeri geliyor 100k kaybediyoruz bir şey eklenmiyor yeri geliyor karda olmamıza rağmen 2bin liralık freespin ekliyorsunuz, bence ekipteki arkadaşları bir gözden geçirin. burada bu işe yıllarını vermiş adamlar var hala ne ayaksınız çözemedik, lakin çekimde sıkıntı yaşatmaz allah razı olsun. üstüne kardaymışız şaşırtıcı.
YATIRIM ÇEKİM
Ekli dosyayı görüntüle 812320
SİTE 3: Betcell
leş bi site, mal mal canlı desteği var. kumarcı ekrem'in sitelerinden. bilet etkinlikleri için yapıyordum yatırımları. bilet çıkınca da ödül 5k ha. 5k kazancaz diye riske ettiğimiz paralara bak. işlek bir caddede 2 saat elini açıp dua etsen zaten kazanırsın o parayı. büyük eşşeğim ben büyük.
YATIRIM ÇEKİM
Ekli dosyayı görüntüle 812321
SİTE 4: Cenabet
Ekrem'in diğer sitesi. Betcell'e göre burası daha yumuşak, kurallar esnek. Çekimlerde bir sıkıntı yaşamadım hiç 250k kriptoyla çektim 15 dakikada yolladılar. isminde hayır yok da biz de sürekli cenabet gezdiğimizden bu sitede kardayız heralde.
YATIRIM ÇEKİM
Ekli dosyayı görüntüle 812322
SİTE 5: Holiganbet
burası hakkında bir yorum yapmıyım zaten yılların sitesi kimsenin parası kalmaz gönül rahatlığıyla yatırım yapın. benim numaram güncel değildi 1-2 ay önce güncelledim o yüzden yatırım az eskiden full burada oynardım. ama keşke güncellemeseydik aga 40 yatırım yapmışım 3 tane çekim var.
YATIRIM ÇEKİM
Ekli dosyayı görüntüle 812325
herhalde kumar bağımlısı bir köpek olarak sadece bu 5 siteye yatırım yapmadım. 1k-20k arası yatırımım olan 20-30 tane daha site vardır mesela forumdaki sponsor sitelerin hepsi. ama onları da dahil etmeyeceğim, kayda değer büyük kazançlar yaşadığımı da hatırlamıyorum zaten.
gelelim yılın özetineeeeeeeeeeee.
TOPLAM
YATIRIM ÇEKİM
Ekli dosyayı görüntüle 812333
SONUÇ: 125 bin lira kaybedeceğim diye boşa giden saatler, geceler, psikoloji… kaçan fırsatlar, bozulan ilişkiler, iptal edilen planlar…
birkaç tane arkadaş çıkar şimdi mal mısın niye bunları yazdın buraya falan filan diyen ama geriye kalan dostlar neden buraya yazdığımı biliyorlar. arkadaşımız mı kaldı? veya normal birine bunları göstersem bana nasıl bakar? hakkımda ne düşünür?
herkese iyi forumlar, bol kazançlar.
-selamsizsabahsiz
''halk ozanı''
ÖNEMLİ NOT: zengin falan değilim. hatta şu an işsizim. sağdan soldan gelen paralar, krediler, borç harç falan filan. öyle oynadık tabi.