Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin 2023 Avustralya Açık Tahminleri

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,644
5,634
113
swiatekin kurası kötü finale gelene kadar bayağı yıpranır çıkarsa bu tur rybakina sonraki tur gauffla oynayacak büyük ihtimal en hızlı servis atan rybakina,ikinci gaufftu galiba bu turnuvada sağlam maçlar olur
Caroline Garcia da fena değil baya geliştirdi kendini son 1 senede

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,524
3,867
113
dün kokkinakis 3. sette 30-0 gerideyken kazanıra yüklü oynamıştım 40-0 da oldu ama a-40 a getirip kendi servisinde 2 kez oyun sayısını alamadı ve oradan oyun verdi, sonrasında oyunu kaybetti, bugün de bets10 bonusu medvedevin ilk setinden gitti, 5-6 ve 15-30 avantajlıyken kaybetti, ben break gerideyken 4.05 orandan oynamıştım diğer 2 maç 1.35 khachanov ve 1.85 ten hurkacz maçlarıydı bir tek daniil yatırdı

Slayer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,886
2,396
113
Medvedev dönüşü başlattı parası olan bassin

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,644
5,634
113
dün kokkinakis 3. sette 30-0 gerideyken kazanıra yüklü oynamıştım 40-0 da oldu ama a-40 a getirip kendi servisinde 2 kez oyun sayısını alamadı ve oradan oyun verdi, sonrasında oyunu kaybetti, bugün de bets10 bonusu medvedevin ilk setinden gitti, 5-6 ve 15-30 avantajlıyken kaybetti, ben break gerideyken 4.05 orandan oynamıştım diğer 2 maç 1.35 khachanov ve 1.85 ten hurkacz maçlarıydı bir tek daniil yatırdı
İyi tercih yapmışsın herşey bu sete bağlı Medvedev için

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,057
1,640
113
medvedev elleri titriyor sıkıntısı mı var

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,644
5,634
113
Evet medvedeve izin vermedi korda çünkü biliyordu 2-1 olsa yenilirdi

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,078
5,754
113
linette-alexandrova maçı ne olur linette kazansın isterim o yüzden alexandrovaya oynadım 1.67 den yatarsa yatsın :)

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,078
5,754
113
bu tsitsipasla rybakinanın şortu aynı ikisininde sponsoru adidas :)

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,644
5,634
113
keramet şortta anlamadığım dünya çapında oyuncular bunlar fabrika işçisi gibi aynı kıyafeti giydiriyorlar birine başka diğerine başka bir şey tasarla
Bu maçı Tsitsipas kazanır diye düşünüyorum ama diğer bir yandan da bu maçı kazanan turnuvayı da alır diye düşünüyorum

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,078
5,754
113
Bu maçı Tsitsipas kazanır diye düşünüyorum ama diğer bir yandan da bu maçı kazanan turnuvayı da alır diye düşünüyorum
önü daha açık buradan gelenin djokovicin olduğu tarafta sağlam maçlar var de minauru elerse rublev-rune galibiyle oynayacak kim çıksa oradan zorlar djokoyu şans veren yok pek ama de minauur bir set alır gibime geliyor djokoya karşı

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,644
5,634
113
önü daha açık buradan gelenin djokovicin olduğu tarafta sağlam maçlar var de minauru elerse rublev-rune galibiyle oynayacak kim çıksa oradan zorlar djokoyu şans veren yok pek ama de minauur bir set alır gibime geliyor djokoya karşı
Sen Runeyi tanımıyorsun galiba dost :)

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,644
5,634
113
Minaur şuan Runenin yanından bile geçemez o derece formda Rune