- 7,105
- 3,147
- 113
geliyor mu son tahmin 206 yı oyna Mehmet 500 kalsın Yularinin dediği gibi 
Giriş ücreti ödemem lazım 50 TLS.a katilabiliyormuz yoksa gec mi geldik![]()
Sanada dostYarın devam edilsin yeterli şuan için herkesin uykusu geldi. allah rahatlık versin iyi sabahlar herkese
yok yeni başladık daha gel hoşgeldinS.a katilabiliyormuz yoksa gec mi geldik![]()
Kazanc ne acabaaaGiriş ücreti ödemem lazım 50 TL
aaaa cekılısBeyler yatırımsız 100 tl bonus kazandım bu siteden Twitter da bana 5 katı 2 maç çevrim max 250 tl çekebilirsiniz dediler bu paranın hepsini çekebilirmiyim varmı bi yöntemi vs neye oynasam geliyor sitede az daha zorlasam 2 k yı görecem mg
Sanmıyom olaxagını freespin biriktirevilirsin slotlar daBeyler yatırımsız 100 tl bonus kazandım bu siteden Twitter da bana 5 katı 2 maç çevrim max 250 tl çekebilirsiniz dediler bu paranın hepsini çekebilirmiyim varmı bi yöntemi vs neye oynasam geliyor sitede az daha zorlasam 2 k yı görecem mg
Ne bileyim kardesim simdi sonda gelmis konmus demesinler@Paysucux gel kardeşim hedef üstüne çıkarsak sende dahil olursun
Kanka beni unutma ben yatiyorum 250 bin TL ayır@Paysucux gel kardeşim hedef üstüne çıkarsak sende dahil olursun
O nasıl oluyor knkSanmıyom olaxagını freespin biriktirevilirsin slotlar da
Kanka slotlar da takıl freespin gelince çık diğer slotlar gir böylr böyle biriktir bakiye 250 kalınca çek daha sonra para yatırdıgınu zaman o spinleri kullanO nasıl oluyor knk
Umarim gecebilirsin kardesim hedefi cok geriden geldim bayagi mesaj var hedef kac kasa kac@Paysucux gel kardeşim hedef üstüne çıkarsak sende dahil olursun
Şöylemi slot oynayayım fs gelince kapatayım parayı çekeyim sonra 50 atıp oynuyormuş gibimi yapayımSanmıyom olaxagını freespin biriktirevilirsin slotlar da
Ee biliyon 2 saat bna nie yazdırın mgŞöylemi slot oynayayım fs gelince kapatayım parayı çekeyim sonra 50 atıp oynuyormuş gibimi yapayım![]()
Knk Nobel ödülü vermek lazım sana zeka küpüsünKanka slotlar da takıl freespin gelince çık diğer slotlar gir böylr böyle biriktir bakiye 250 kalınca çek daha sonra para yatırdıgınu zaman o spinleri kullan