- 6,569
- 1,781
- 113
Musleraydi galiba3. Kim onada 11 tl düşüyor![]()
Musleraydi galiba3. Kim onada 11 tl düşüyor![]()
muslera3. Kim onada 11 tl düşüyor![]()
Mod hatırlamıyorum ya ben üye oldugum zaman chat vardı baskanda halktan biri gibi chatte konusurdu milletle çekiliş falan yoktu konu bile acamazdıkhahaha yas geliyo sanki kanka![]()
![]()
HahahahhahahahahahahaAma az once iyi geceler dedi cıkmış olabilir@Muslera07
aynenn chat guzeldi kanka ya dolandirici pzevenkler coktu sadece hatirliyosan zaten o yuzdende kapandiMod hatırlamıyorum ya ben üye oldugum zaman chat vardı baskanda halktan biri gibi chatte konusurdu milletle çekiliş falan yoktu konu bile acamazdıkbakalım o günlerde bugünlere neler değişmiş videoyu izliyoruz
cikmissada benim yerime sen alAma az once iyi geceler dedi cıkmış olabilir@Muslera07
Eskiden oyleydi baska bie forumda chatten periyot sayisina cok yaklasana para gonderirdikMod hatırlamıyorum ya ben üye oldugum zaman chat vardı baskanda halktan biri gibi chatte konusurdu milletle çekiliş falan yoktu konu bile acamazdıkbakalım o günlerde bugünlere neler değişmiş videoyu izliyoruz
Sen şu an mesaj atmayı kessen 1 seneye geçerim kanka, eyvallah.BEYLER ISTIYOSANIZ DAA KONULARA MESAJ ATMAM GEÇMENIZE IZIN VEREBILIRIM BENI![]()
Eyv. Dostum düşünmen yeter sen al kazan roll yapcikmissada benim yerime sen al![]()
Ne olduHahahahhahahahahahaha
4. de benim alırım 1 tl'ni3. Kim onada 11 tl düşüyor![]()
Geldi kral sanada 11 tl düştü sanslisinBurdayım konu ne
kardesim hamite papara atNe oldu
Ben3. Kim onada 11 tl düşüyor![]()
11 tl kazandinNe oldu
Ahahshahhahaah ulan knkaÜmitlenmiştim:
Söndü: