- 7,688
- 1,947
- 113
Oha la 31 nedirHer gece 2 k mesaj garantisi prof klavye kullanma özelliği . Küfür etmeme ve ban yememenin garantisi . Hesabından roll açabilme özelliği ne ararsan bende var....
Gecesi 31 tl den
Oha la 31 nedirHer gece 2 k mesaj garantisi prof klavye kullanma özelliği . Küfür etmeme ve ban yememenin garantisi . Hesabından roll açabilme özelliği ne ararsan bende var....
Gecesi 31 tl den
Benimki daha hesapli 21 tl burger menüsüne liderlik teklif ediyorumHer gece 2 k mesaj garantisi prof klavye kullanma özelliği . Küfür etmeme ve ban yememenin garantisi . Hesabından roll açabilme özelliği ne ararsan bende var....
Gecesi 31 tl den
Form doldur baslarsin haftayaBenimki daha hesapli 21 tl burger menüsüne liderlik teklif ediyorum![]()
Tamam burgeri önden alıyoruz haberin olsunForm doldur baslarsin haftaya![]()
Kanka şaka maka sen bu 11 k mesajı ne ara kastın la 1 sene önce ben seni hiç görmüyordumTamam burgeri önden alıyoruz haberin olsun![]()
Önümdeki 3 kişi beğenmiş bile...Tebrikler...Harcaması güzel olsun.
3 kişi beğenmedi mi tamamım ben.![]()
Ayıpsın 1 bayi vericem sanaTamam burgeri önden alıyoruz haberin olsun![]()
Adam yükseliyor efenim durduramıyoruz...Kanka şaka maka sen bu 11 k mesajı ne ara kastın la 1 sene önce ben seni hiç görmüyordum![]()
Dostum benimde önümde 2 kişi var.
Kanka valla bende bilmiyorum ben normalde 24 temmuz 2018 çıkışlıyımKanka şaka maka sen bu 11 k mesajı ne ara kastın la 1 sene önce ben seni hiç görmüyordum![]()
Kanka valla bende bilmiyorum ben normalde 24 temmuz 2018 çıkışlıyımda iş güc vardi o zamanlar son 1 yildir yok
![]()
Hahahahhaha
Senin ayağını kaydırmak lazım ama nasılKanka valla bende bilmiyorum ben normalde 24 temmuz 2018 çıkışlıyımda iş güc vardi o zamanlar son 1 yildir yok
![]()
Umut 10 k az kaldı.başkandan hediyeyi alıp rol sırası sende
Başkana söylim ıp ban atsın hemen forumun yarısı benim zatenSenin ayağını kaydırmak lazım ama nasıl![]()
![]()
mesaj sayım iyi de 3-5 bin olanlar var bana düşmez oÇekim verildi ödeme yapılana kadar begenenlerden forumda en yüksek mesajı olan 2 kisiye 21 tl
Mesaj sayısına güvenen arkadaşları piste alalım![]()