- 26,737
- 28,426
- 113
Dayı şu yüksek futbollari oynadıktan sonra burayada atsana hemen bizde atalım 3/5Yaşlandik dostum.
Dayı yanlız maxsimum 113 puan alabiliyon o taşsk birtek başkan da var. 😐20 temmuz 2020 den itibaren
4450 mesajınıza 113 puan aldığınız.biz;
1728 mesajda 113 puan.
Yani bizden 2.57 fazla mesajınız var..çok başarılı oldunuz belli👎
Ya ne alaka abicim be mesajla vs cidden ben polemige girmicem saygı duyuyorum20 temmuz 2020 den itibaren
1728 mesajda 113 puan.
Buraya atincami basarili oluyor neler yaptigima aklin almaz dayicim sansin daim olsun20 temmuz 2020 den itibaren
1728 mesajda 113 puan.
Sanat eseri kanka 😁Bune olum 🤣
1.3 mu bh yaşa dek bu oranı oynamadım.kücuk oranlar yatar.sisten kazanan 4/8 beş maç tuttu bir 2-3 gün önce.ilk üç maç 152 oranTamamda dost öylese aldığında paylaşım yap herkes kazansın kaybedenleri at sen hiö kaybetmiyorsun yane biz 1.30 alıyoruz yatıyor o kadr kazan siteden şimdi limit yerdin
Senin de dostum şansın bol olsunBuraya atincami basarili oluyor neler yaptigima aklin almaz dayicim sansin daim olsun
Ha bide dayıcım 3 lira 40 liralik kuponlar attim. sana ama açtığım konulara bakarsan kac liralik oynadigimi görürsün. hani bana özelden yazmissin ya su kadar maas aliyoruz vs diye ben 8k maas aliyorum. kafam atinca 2k bir maca basabiliyorum 3 liraci degiliz haberin olsun bunuda bil istedim son mesajimdi seni engelliyorum. çünkü biliyorumki kim bana maas muhabbeti para muhabbeti yapıyor burdan 2 3 tahmin paylasigimda biri belki biseyler atar ekmegime bakayim derdinde bilmem anlatabildimmi yol yol değil ama yokuşu güzel diyorsun 38 yasindayim cok kasasi haric bu isten kazanan görmedim alayı yalancıSenin de dostum şansın bol olsun
Valla dost haklısn deidm ya 1.30 bile alıyorum gelmiyor artık1.3 mu bh yaşa dek bu oranı oynamadım.kücuk oranlar yatar.sisten kazanan 4/8 beş maç tuttu bir 2-3 gün önce.ilk üç maç 152 oran
Dost zebra dayı Kendi halinde takılır kimseyle işi olmaz onunda sineması buHocam cok kada yoruyorsun psikolojini hic iyi görmüyorum görüşlerimi nacizade elestiri olarak kabul edersen sevinirim ancak forumda kimse cevab bile vermiyor kendince biseyler yazip ciziyorsun fazla kafa yorma deli olursun yeminle bol sans
Kral korner 3-1 maç geneli 0.5 üst alınırmı sen korner 3-1 olunca gol olur dedin1.3 mu bh yaşa dek bu oranı oynamadım.kücuk oranlar yatar.sisten kazanan 4/8 beş maç tuttu bir 2-3 gün önce.ilk üç maç 152 oran
Arif olan anlar ancak dostum.Abi ben daha başlığı anlayamadım dünden beri. bence ne oynayacağız söyle oynayalim
Bu ko u muhabbet konusu.Bu konu şunu yada bunu oynayın diye değil konunun başında yazdik.bit zahmet iyi okuyun.
Ekli dosyayı görüntüle 248001
Olur denen olmasın.Dayı şu yüksek futbollari oynadıktan sonra burayada atsana hemen bizde atalım 3/5
Özellikle haftanın Salı günleri akşam 20:00-00:00 arasi 4-5 saat.Olur denen olmasın.