Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 1xbet Hakkında

zidane36

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
776
1,817
93
Herkese merhaba ,

Adminlerden ricam konuyu kaldırmayın çünkü siteyi şikayet etmiyorum burada.

Sabah bir sorun yaşadım 1xbet destek sayfasında desteğin verdiği telegram adresine yazdım. Adamın verdiği cevap ortada üstüne bir de mail olarak hesap numarası göndermiş ve gönderdigi mailde sitenin maili bakıyorum oynayan bir harf bile yok nasıl olabiliyor bu @1xBet Destek
IMG_20250815_111029.jpg
Screenshot_2025-08-15-11-26-08-243_org.xbet.client1.jpg
Screenshot_2025-08-15-11-26-16-725_com.android.chrome.jpg

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
321
203
43
Herkese merhaba ,

Sabah bir sorun yaşadım 1xbet destek sayfasında desteğin verdiği telegram adresine yazdım. Adamın verdiği cevap ortada üstüne bir de mail olarak hesap numarası göndermiş ve gönderdigi mailde sitenin maili bakıyorum oynayan bir harf bile yok nasıl olabiliyor bu @1xBet Destek
Ekli dosyayı görüntüle 828373
Ekli dosyayı görüntüle 828374
Ekli dosyayı görüntüle 828375

bu dolandırıcı knka daha yenımı farkına vardın bunlardan bınlerce var tek bı harfı degıstırıtyor o maılde sen onu gormuyorsn ı yı i yapıyor mesela zaten ayrıca 1xbet betandyou betwınner bızbet bu tarz altyapılı sıteler asla yatırım ıstemez senden

zidane36

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
776
1,817
93
bu dolandırıcı knka daha yenımı farkına vardın bunlardan bınlerce var tek bı harfı degıstırıtyor o maılde sen onu gormuyorsn ı yı i yapıyor mesela zaten ayrıca 1xbet betandyou betwınner bızbet bu tarz altyapılı sıteler asla yatırım ıstemez senden
İstemeyeceğini biliyorum dostum yemledim zaten herifide mailin bütün harfleri de aynı sonu Gmailde değil bir fark yok. Asıl mesele şu forumdaki destek adminin yazdığı telefon numarası ile telegramdski numara birebir aynı

1xBet Destek

Büro Destek
Büro Destek
Ayrıcalıklı Üye
1,134
309
83
Herkese merhaba ,

Merhaba değerli üyemiz,efendim bu hesap ve iletişime geçtiğiniz diğer mail adresi dolandırıcılara ait,
@admiin_1x Telegram numaramız (+420 735 357 997 )
Efendim, siz telefon numarasını kaydedin sonra o hesaba yazın, Siz (@admiin_1x) bunu koplayalıp telegramda aratmışsınız orada da çok fazla dolandırıcı hesap var , onlardan birisine yazmışsınız, mail adresinin de üzerinde tıklayıp açın, gerçek adını göreceksiniz, unutmayın biz her hangi bir problemi çözmek için asla ve asla ödeme talep etmeyiz
Anlayışınız için teşekkür ederiz
1xbet destek ekibi

badoglu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,290
134
63
İstemeyeceğini biliyorum dostum yemledim zaten herifide mailin bütün harfleri de aynı sonu Gmailde değil bir fark yok. Asıl mesele şu forumdaki destek adminin yazdığı telefon numarası ile telegramdski numara birebir aynı
Günaydın:)

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,538
21,538
113
Herkese merhaba ,

3 k ya anlasırsın bırad ugrasırsan

Wolverine999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,077
1,769
113
aynısı basima geldi mailden direk cevap olarak küfür salladim oda küfür etti ama 1xbete 😂😂

adanali011

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,015
620
113
Bende sekabet dolandırdı kansizlar bakiye kadar aynı şekilde yapmışlar Kalan kuruşa kadar 3000 gitti

cemsin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,862
1,303
113
Yav 1xbet böyle bişey ister mi akıl var mantık varrr

Pasabey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,127
746
113
şu dolandırıcılık yöntemi artık o kadar popülerki buna inananların basireti bağlanmıştır..