- 13,219
- 7,292
- 113
Ne bilim dayi baksana kaç kişi cekmis okadar cevrimli bonusu bu kadar kişi nasıl bitirmiş patlamadan acaba daha düşük olabilirmi çevrim sartiAynıdır ya
Ne bilim dayi baksana kaç kişi cekmis okadar cevrimli bonusu bu kadar kişi nasıl bitirmiş patlamadan acaba daha düşük olabilirmi çevrim sartiAynıdır ya
Onu bunu soran yapana yaz dostum sabah sabah eğlence arıyon heraldeBöyle sitelere üye olun sonra da oturun ağlayın siteler bize niye bonus vermiyor niye ödeme yapmıyor diye![]()
ayn hocam amusnet çevirdim500 veriyor 35 kat Çevrim mi istiyor
17500 tl çevrimNe bilim dayi baksana kaç kişi cekmis okadar cevrimli bonusu bu kadar kişi nasıl bitirmiş patlamadan acaba daha düşük olabilirmi çevrim sarti
Eyvallah can deneyelim şansımızı17500 tl çevrim
hocam herşeyr gir pragmatice girme amusnette kasayı katladım lanet pragmatic aldı bütün kasayıEyvallah can deneyelim şansımızı
Haklıymışsın ama şimdi gördüm yazdığını 😂hocam herşeyr gir pragmatice girme amusnette kasayı katladım lanet pragmatic aldı bütün kasayı
Haklıymışsın ama şimdi gördüm yazdığını 😂
Yarışmacı arkadaşlara başarılar 🫡sağlık olsun olmayınca olmuyo
senin yalanlarınında senin de....Arkadaşlar herkese duyurulur ben 6000 tl çektik bilginiz olsun . Site oduyor
Yatırım şartı yok ama 35 kat çevrim az 1000 kat olmalıydı ama 35 kat sana çerezlik üye olYatırım şartı var mı