- 12,143
- 6,622
- 113
Tebrik ediyorum bol kazançlarTelefon doğrulaması mail doğrulaması bide kimlik doğrulaması yaptım. 3800₺ çektim 15 dk da ödendi
Tebrik ediyorum bol kazançlarTelefon doğrulaması mail doğrulaması bide kimlik doğrulaması yaptım. 3800₺ çektim 15 dk da ödendi
500 tl veriyo ben dün aldım doğrulama yapıpSMS ve mail doğrulamaya 50 sweet 1000 freespin veriyor . 35 kat çevrim var . Min 250 max 5 katı çekim limiti .
...
1-king-755.online
Ben 22 k yaptım , kasa bir anda 2500 e sabitlendi durdum , çekim talebi verdim nasıl 3k üzeri çektin , çevrim den sonra devam ettin galibaHesapta kalan parayı da gönderdiler
Kimlik istedi miBen 22 k yaptım , kasa bir anda 2500 e sabitlendi durdum , çekim talebi verdim nasıl 3k üzeri çektin , çevrim den sonra devam ettin galiba
Profil kısmını kimlikle otomatik dolduruyor, çekim talebi için gerekli , site 12 dakikada yolladı onay sonrasıKimlik istedi mi
çevimin bittiğini kontrol etmedim kasamda para vardı oynuyordum para bi anda 1900 düştü anladım çevrimin bittiğini. Toplam kasa 3800 küsür oldu, satın alım bittiğinde. ondan sonra 2500 çekim verdim. Kalan bakiyeyi silmediler onuda çektimBen 22 k yaptım , kasa bir anda 2500 e sabitlendi durdum , çekim talebi verdim nasıl 3k üzeri çektin , çevrim den sonra devam ettin galiba
TebriklerPaylaşan arkadaşa çok teşekkür ederim , bayram da kuruş kalmamıştı cebimde ..
35 kat çevirdin mi bunuPaylassn arkadasa tesekkurler ödemem geldi yatırımsiz 2270 TL
500 veriyor 35 kat Çevrim mi istiyorben çevirdim tam çevrimin bitmedine yakın bütün kasa eridi
Sms le mail.onayladik 500 eklendi acaba bunun sartida deneme bonusuyla aynımi35 kat çevirdin mi bunu
Aynıdır yaSms le mail.onayladik 500 eklendi acaba bunun sartida deneme bonusuyla aynımi