- 9,795
- 6,605
- 113
BEN EKONOMİSTİM.Birgun kumardan bu kadar kazanirsaniz 199.999 olarak çekin.
Ekli dosyayı görüntüle 825251
Senin gözlerinde Silivri hasreti görüyorum evlatBEN EKONOMİSTİM.
Ben çok kazandım da geri gidiyor aiqq kazanmayin bir pok olmuyor vallabu haber çıkalı oldu sanki dost 1 hafta, kazanalım da gerisi önemli değil
Bırak bu işleri sonun biz gibi olur yoksaŞuan 199.999₺ değil 2.000.000₺ Kazansam tek çekim veririm 2M yi
zaten bürolar parça parça gönderiyor sıkıntı yok her şeyin bir kulpu varBirgun kumardan bu kadar kazanirsaniz 199.999 olarak çekin.
Betcolar tekte gönderiyor 250k kadar üstünü bilmemzaten bürolar parça parça gönderiyor sıkıntı yok her şeyin bir kulpu var
Bu kadar parayı kazanayım da çekmesi dert değikBirgun kumardan bu kadar kazanirsaniz 199.999 olarak çekin.
tekte falan göndermiyor padisahbet kulisbet cektim calıstıkları aracılar tekte atmıyorBetcolar tekte gönderiyor 250k kadar üstünü bilmem
Dert aga valla ben çektimde gece 2 de ödedi sabaha icralar el koymasın diye 7.30 da bankaya gittim çekmek için 120kBu kadar parayı kazanayım da çekmesi dert değik
20 30 olarak dağıtmalıydınDert aga valla ben çektimde gece 2 de ödedi sabaha icralar el koymasın diye 7.30 da bankaya gittim çekmek için 120k
Torpilin varsa diplomanın yeteneğinin önemi yok arkadaşım ise gitmeden belediyeden maaş alıyorAraba al ÖTV, MTV ver, ev almaya çalış 1+1 kutu gibi daire hiçbir deprem önemi yok 6 milyon ver, ehliyet çıkarttır 5bin küsur harç öde, telefon al bir tane de devlete al, evlenmeye çalış en az 1.5 milyon harca, okuyayım de işsiz kal markette kasiyerlik ya da garsonluk yap torpilin yoksa atanama, sen o kadar yıl oku parayla diploma cikartsinlar, yurtdışına çıkmak iste red al, ben alınterimle çalışıp yaşarım diye düşün aldığın maaşla kiranı bile ödeyeme,
Daha yazacak çok şey var ama gerek yok, bu ülke namussuzlar ülkesi, mafyacilik, dolandırıcılık, çakallık, yapmıyorsan bu ülkede serefinizle namusunuzla yaşayamazsınız herkese iyi geceler