http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 1984556.06 Usdt Hesap 🙃

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,645
7,356
113
Yastık altindaki dolarlar

kalpszzz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
928
358
63
Benim fikrimi.ozgur ortamda sorgulayamazsin zaten ben gayet güzel şekilde açık açık yazdım bir enayi gelirde sende yolarsin diye sende noktalı kısaltmali yazma açıkça küfür et ilk okul öğrencisi misin ? Forumun havadan suyu konularına bakma senin gibi kaç kişi bu konuyu açmış ona bak ilk olarak 👍
sen ne anlatıyosun birader, sorgulayamassın falan😁öyle bi niyet de değilm, ona buna bakya gerek yok, sanki tek bir düşünce doğrultusnda paylaşım yapıcz, mevzuya bak ya, bu kadar derin düşünmene gerek yok, hasta etme kendini,olmadığın meçhul zaten de bana sarma yani, uzuun uzun yazmk zornda bırkma beni gerilyrm, öğrenm seviysyle alaksı yok,

kalpszzz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
928
358
63
Kardes kendin yazmissin bi umut falan vs ve bi arayis icine girmissin tepkiyi gorunce milleti tas..ga almaya kalkan sensin.cok yersiz oldu bu durum be.neyse iyi eglenceler.umarim giris yaparken biseylere onay vermemissindir.hadi eyw 😉
onay verecek bi durum yok, arkadaşlar, belirtmek istedik dikkat edin, herkeze gidiyo, bişey sanıp kimse başını ağrıtmasın, doğru benim paylaşm şklinde sıkntı var, ama oldu bi kere ak 😁

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,658
3,867
113
kısa yoldan zengin olma peşindeyz hep, başkasının hayatnı skmşsz umrumzda değil.
Sklmemiş insan sayısı iki elin 10 parmağını geçmez ülkede ünlü olmuşsun yok iş adamı olmuşsun herkesin hayatı sklmş zaten