- 6,913
- 4,715
- 113
Evet olmuyor ben bıraktım 3 gün önce bir video izledim 3 gündür yatırım yapmıyorum daha da oynamam bedava firisipim eklerlerse belki arada bakınıyorum bedava olmazsa oynamam artık boş iş çünkü
Tezillik ya o ondeki sirik beyazli onde birazdaha rahatsiz etse o atisi yapamazdi birde sure varmis 6 saniyeyle basladilar
Bizde ne 4 k lar gitti kumar işte hergun sıkılıyoz ama birgün iyi skcezBen 1 hafta önce 4k gitti ondan beri 5 krlssuz kaldım sigara param bile yok artık daraldım bıktım lanet olsun
Benim son paramı reis 2 ay biriktireyim dedim ben işsizim kışın masrafı için ama olmadı oda gitti şuan uyuyamıyorum 250 de borç var iyice sıyırdım kafayıBizde ne 4 k lar gitti kumar işte hergun sıkılıyoz ama birgün iyi skcez
Kardas ben 250 k borçluyum bu müziği dinlemiyorum yarın tefecilere 5 k ödeme var 😂😂😂Benim son paramı reis 2 ay biriktireyim dedim ben işsizim kışın masrafı için ama olmadı oda gitti şuan uyuyamıyorum 250 de borç var iyice sıyırdım kafayı
Aboo kesin kafayı yerdim ben Allah yardımcın olsun reisKardas ben 250 k borçluyum bu müziği dinlemiyorum yarın tefecilere 5 k ödeme var 😂😂😂
Yedik zaten kafa birakmadikAboo kesin kafayı yerdim ben Allah yardımcın olsun reis