Bı sefer gaza basmadan gidiyorum 🫠😅😅😅Elindekiyi geri vermede bana vermesende olur dost![]()
Bı sefer gaza basmadan gidiyorum 🫠😅😅😅Elindekiyi geri vermede bana vermesende olur dost![]()
1.000.000 spor Toto’da yapacağım 12.000 bin TL LİK kardrşimPeki sonuçta elinde ne olacak 😂😂
Milyonun üstündedirYatırımın bekadar
1.000.000 milyon kesin yapacağım kardeşimMilyonun üstündedir
Mayıs ayında 570bin var şimdi baktım. Yatırım ama bu , çekim daha fazla1.000.000 milyon kesin yapacağım kardeşim
Rahat ol abin yapar 😂😂Bir hata butun bunlarin ustune bide eksiye sokar
4000 bin en azMayıs ayında 570bin var şimdi baktım. Yatırım ama bu , çekim daha fazla
Yatırdıklarımızın yanında 4k para değil. 10-20k vermezse daha yatırmam4000 bin en az
Zor çokzorrtYatırdıklarımızın yanında 4k para değil. 10-20k vermezse daha yatırmam
Bende her yıl böyle hevesli oluyorum o gün gelince yarışı gerceklesmiyor ya da çekemiyorum.zararla kapatiyorum gunuDEĞERLİ MESLEKTAŞLARİM
28 Mayıs 6 Haziran Arasında Çok Şanslıyım
28 Haziran Vbett haftalık
prodatör yarışmasından 3500 TL frebet
Pradötör yarışmasında ftn 14.80 ftn
3 haziranda sezonluk prodetör yarışmasında 15 ci olarak 14.000 bin tl
6 Haziran doğum günüm 3000 tl
6 haziran piabella doğum günü 1500 tl
6 Haziran betasus doğumgünü 500 gl
6 haziranmasşım 22.000 tl
6 Haziran primlerim 30.000 tl
YANI KISACASI FREBETLET GELİRSE TOPLAMDA 80.000 100.000 bin TL kazancım olacak
😂😂😂yok öyle değil zirvede olacağım krall7 haziran batış ve depresyon
Birçok gelir var o tarihte bakın hesaba yazfımBende her yıl böyle hevesli oluyorum o gün gelince yarışı gerceklesmiyor ya da çekemiyorum.zararla kapatiyorum gunu
Sana özelden yazdım kardeşimYatırdıklarımızın yanında 4k para değil. 10-20k vermezse daha yatırmam
İnşallah olursun reis😆 bende temmuzu bekliyorum doğum günü bonuslarını toparlayıp biriktirecem üstünede biraz ekleyip tek sitede oynayacağım😂😂😂yok öyle değil zirvede olacağım krall
Bende mutlu olurum haber vereyim şimdiden eline 85k geçince irtibatta olalımDün 85 k kaybettim bu kadar mutlu olcanı bilsem sana verirdim sitelerin baronlatının viski parasını ödedik