Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

15 Temmuz Demokrasi Ve Birlik Bayramımız Kutlu Olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EnginAres

Sokaktaki Patiler İçin 1 Kap Su 1 Kap Mama 🙏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,097
2,130
113
Bu işin siyaseti ve rengi yok arkadaşlar.
Bu ülke her darbede en az 50 yıl geriye gitti, en son darbe olduğunda yaşım çok küçüktü ve masum birsürü insan idam edildi, sırf kitap okuduğu için cezaevinde işkenceler yapıldı, alman gazeteciye bile istiklal marşını tersten okuyamadıgı için cinsel organından bağlanarak eziyet edildi, cezaevinde erkeklerin eşlerine gözleri önünde tecavüz edildi sırf suçu kabul edip imzalasınlar diye. Kanlı Postal filmi bir film değil gerçeklerin sahneye yansıtılmasıdır. İzlemeyenler izlesin ama psikilojiniz bozulur bunu bilerek izleyin. Tekrar söylüyorum bu işin siyaseti rengi yok bu iş Ülke işi Vatan işi.
Kaldı ki ben c.başkanına hakaretten ceza yatmış birisiyim, sevmiyor olabilirim ama herşey DEMOKRASİ içerisinde olmalı sandikta olmalı. Kanla, darbe ile ülke ele geçirmenin terösristlikten farkı yoktur.
Bu yazdıklarımda siyaset değildir, bu ülke 15 temmuzda herkese gösterdi ki bir 12 eylül daha yaşamayacak bu ülke...
Herkesin DEMOKRASİ ve Birlik Bayramı kutlu olsun. Darbe girişimine karşı dimdik duran şehitlerimizin ruhu şââd olsun.

olursaolur

¯\_(ツ)_/¯ Şaşırt beni ¯\_(ツ)_/¯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,136
1,156
113
Gerçek darbeyi görüpte bunun gerçek bir darbe girişimi olduğunu söylemek mantıklı gelmiyor bana
1. Gerçek darbe sabaha karşı yapılır
2. Elektrik ve tüm iletişim araçları kesilir
3. Liderler yakalanmadan hukemete el konuldu açıklaması yapılmaz
4. İnsanlar tangin üzerine çıkamaz çıkmayı bırak karsinda duramaz örnekler güneydoğu Doğu Anadolu Bölgesi sen hiç tankların üstüne çıkabilen gordunmu
5. Havada dolaşan F16 nin yakıtı bitince iner açıklaması yapılmaz ki bomba yüklü ( Ankara'da trafiğin içene traktörle sağa sola dalan adama traktörün yakıtı bitince duracak denmesi gerekliydi ama hemen müdahale edip yakalandı )
6. Gerçekten üst rutbelilere birşey olmadan sadace mahsum insanların yakalanması ve üst rutbelilerin yurtdışına rahatça çıkabilmesi
7. Feto için gerçekten elle tuturul bir kanıtın Amerika'ya teslim için verilmemesi
8. Gaziantep'te kepkepzadelerin binasına el konulması suanki gaski binası eğer binayı vermeseler feto sorusturmasiyla tüm mal varlığına el konulacakti o yüzden o binayı bağışta bulundular
Ve daha bir çok neden var onlarında istersen listeye bilirim bunlar akılda soru işaretleri bırakan şeyler bana bunlar mantıklı gelmiyor o yüzden okuduğum darbe ile ilgili kitaplar ya yalan ya bu darbe bir oyundu bilemiyorum

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
Siyasetden anlamam o yüzden yorum yapmiyim ama bu konu fazla yaşamaz benden demesi. 😂🤭

EnginAres

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,097
2,130
113
Gerçek darbeyi görüpte bunun gerçek bir darbe girişimi olduğunu söylemek mantıklı gelmiyor bana
1. Gerçek darbe sabaha karşı yapılır
2. Elektrik ve tüm iletişim araçları kesilir
3. Liderler yakalanmadan hukemete el konuldu açıklaması yapılmaz
4. İnsanlar tangin üzerine çıkamaz çıkmayı bırak karsinda duramaz örnekler güneydoğu Doğu Anadolu Bölgesi sen hiç tankların üstüne çıkabilen gordunmu
5. Havada dolaşan F16 nin yakıtı bitince iner açıklaması yapılmaz ki bomba yüklü ( Ankara'da trafiğin içene traktörle sağa sola dalan adama traktörün yakıtı bitince duracak denmesi gerekliydi ama hemen müdahale edip yakalandı )
6. Gerçekten üst rutbelilere birşey olmadan sadace mahsum insanların yakalanması ve üst rutbelilerin yurtdışına rahatça çıkabilmesi
7. Feto için gerçekten elle tuturul bir kanıtın Amerika'ya teslim için verilmemesi
8. Gaziantep'te kepkepzadelerin binasına el konulması suanki gaski binası eğer binayı vermeseler feto sorusturmasiyla tüm mal varlığına el konulacakti o yüzden o binayı bağışta bulundular
Ve daha bir çok neden var onlarında istersen listeye bilirim bunlar akılda soru işaretleri bırakan şeyler bana bunlar mantıklı gelmiyor o yüzden okuduğum darbe ile ilgili kitaplar ya yalan ya bu darbe bir oyundu bilemiyorum
Kardesim gercek ya da degil bunu tartismiyorum, bana da inandirici gelmemis olabilir hatta, farkinda isen ben sadece 15 temmuz ile ilgili degil genel olarak darbeler ile ilgili konuştum. Gercek bir darbe olsa bile yine herkes sokağa dökülür... A partisi B partisi değil burdaki konu, Demokrasi'de isyan edilecek yer sandıktır.

EnginAres

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,097
2,130
113
Siyasetden anlamam o yüzden yorum yapmiyim ama bu konu fazla yaşamaz benden demesi. 😂🤭
Banada oyle geliyor kardesim. Siyasetten bagimsiz yazdim ama bu konu %100 siyasete döner. Okunsa aslında siyaset ile alakasi yok genel bir demokrasi mesaji.

olursaolur

¯\_(ツ)_/¯ Şaşırt beni ¯\_(ツ)_/¯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,136
1,156
113
Kardesim gercek ya da degil bunu tartismiyorum, bana da inandirici gelmemis olabilir hatta, farkinda isen ben sadece 15 temmuz ile ilgili degil genel olarak darbeler ile ilgili konuştum. Gercek bir darbe olsa bile yine herkes sokağa dökülür... A partisi B partisi değil burdaki konu, Demokrasi'de isyan edilecek yer sandıktır.
Gerçek bir darbe olursa insanlar sokağa dokulemez insanlar darbeden önce sokağa dökülmeli yoksa bunun adı isyan olur ve koşulsuz şartsız herkes öldürülür ve kimsenin sokağa çıkma cesareti göstereceğini pek sanmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...