- 417
- 190
- 43
Tebrikler162 yatirimla Jack Pot..egt de..Ekli dosyayı görüntüle 797187
Tebrikler162 yatirimla Jack Pot..egt de..Ekli dosyayı görüntüle 797187
Tebrikler bayramın mübarek olsun dayı uzat elini162 yatirimla Jack Pot..egt de..Ekli dosyayı görüntüle 797187
Sizlerin ve tüm forumdakilerin de bayramınız mübarek olsun..sevgiyle kalın bol şanslar..Tebrikler bayramın mübarek olsun dayı uzat elini![]()
5 10 20 k yi her site ödüyor sıkıntılar 30 40 50 k ustu çekim verdikten sonra başlıyor geneldeBu forum üyelerinin dolandirici bile dedikleri siteyi ben uzun yıllardır kullaniyirum bundan önceki çekim 10k bunu 3-4 dk da gönderdi..
Hee ..aşağıda bir bak..Bir de yukarıyaş 70 iş bitmiş kanzi
On misli bu değil X5 misli oynamışım..Bu da At işi..
Bursa 5.ci koşu sıralı ikili..ganyan süper bu atakta patlattılar.. hem 1.ci altılı 6.ayak hem 2.ci altilini. İlk ayağı bekliyordum..
SIRALI IKILI GANYAN 130...X10 MISLI Ekli dosyayı görüntüle 797219
Sıralı ikili x4 misli.6.CI KOŞU BURSA SONUÇ : 14//3
10,46 // 23.70 GANYANLAR..X4 MİSLI..Ekli dosyayı görüntüle 797229
1085.40 tl kazancSıralı ikili x4 misli.Ekli dosyayı görüntüle 797236
Kıral su at yarısını aralıksız 10 saat anlatsalar yıne anlamam gecen uye oldum 100 ekledı sıte daha onu oynayamadım kupon yapamıom yaptıgımıda oynatmıo aw cok karısık gelıyo nası oynuyonuz at yarısını hıc kafam basmıo
Ömür boyunca cozemeyecegim tek kumar at yarışıdırKıral su at yarısını aralıksız 10 saat anlatsalar yıne anlamam gecen uye oldum 100 ekledı sıte daha onu oynayamadım kupon yapamıom yaptıgımıda oynatmıo aw cok karısık gelıyo nası oynuyonuz at yarısını hıc kafam basmıo
Tmm dayı bi 500 ateşleİnsanın yaşamı boyunca zihninde yer edip duran zaman ⏱ zaman anlık olarak hatırladığınız onlarca olaylar vardır geçmiş yaşam serüveninde yada hayat macerasında..
Yer : Kartal/İstanbul.
Saat 22::00 veya o saatler..
Alan eski minibüs durakları ve tam tren rayları alt geçidi...bendeniz tek başında merdivenlere tam basıp bir iki cadde aşağıya açık işkembe salonuna gideceğim.( içkiden değil yanlış anlamayın karnım aç) ...Tam karşımda iki sokak adamı ellerinde poşet vs var bana yanaşıp " Allah rızası için biraları aldik balık da var bize bir Ekmek parası!.."..dedi..çıkardım bugünkü 200-300 değerinde o zaman alın der demen bunlar " Alllaaaaaahhh...."diye bir haykırdikar sevinçten ki alt geçidin duvarlarında yankıladi..
( Not: yorum koymayacağim yani beni duygusal nasıl etkiledigini) ..
Geçmişte 12 yıl boyu oynarsan bakış farklı olur.Ömür boyunca cozemeyecegim tek kumar at yarışıdır
Dayim katarsis programina filan katilsan tecrubelerini anlatsan mukemmel olur.Geçmişte 12 yıl boyu oynarsan bakış farklı olur.