- 9,499
- 4,064
- 113
Dayım buralarda ne örüyon DayıYaş 65 diğer yaşgünlerinden farklı ömrün dönüm noktalaridir.7 saat 5 dk var.
Doğum günü bonuslari not ediyorum.
Dayi tarih yazmissin galeri yine çin fuhus evleri gibi olmus massallah bol kazanclarDün 200 yatırıma belki 15 tane çekim yaptim.min
1000 ile 10.000 arasında..Bu kadar şansı gormedik..çoğu slot ve 500 tl.lik spinler ile farm bile yaptik..en çok kazandığımız slot oyunu pragmatic de BLİTZ...oyunu da koyalım.Ekli dosyayı görüntüle 795960Ekli dosyayı görüntüle 795961Ekli dosyayı görüntüle 795965
Dayi makinanin patlaması lazimdi neden 100x ödemiş
Bu oyunu Zlot-Baywin-Slotin de en çok oynadım.19k yi bile geçtim. Oyunun piri oldum uzun zamandır yani övünmek gibi olmasın buna ihtiyacım yok bu yaşta fakat oyunu kendinden daha iyi tanıyorumDayi makinanin patlaması lazimdi neden 100x ödemiş
Yoksa benmi yanlış görüyorum
15 nisan 100x olmuş
Bu oyunu Zlot-Baywin-Slotin de en çok oynadım.19k yi bile geçtim. Oyunun piri oldum uzun zamandır yani övünmek gibi olmasın buna ihtiyacım yok bu yaşta fakat oyunu kendinden daha iyi tanıyorum)) ...çok acayip seviyorum valla beni bu oyun kafa mı yapıyor çılgınca bir oyun..Hele ki bu çarklar da RASTGELE OYUN PRIZE var ya 2 tl lik spinde geçen 1000 düştü.. Bu oyunu 60 tl.lik spinler ile de hatt birkaç kez 100 vd üzeri spinler ile farm yaptik.60 tl ye bonusa girdi...o zaman bizi uçuruyor havada..
) ..bize tüm slot oyunlarını çöpe attıran cinsten..Peki de bir başkası için de öyle dersen hayır derim..çünkü dedim ya oyuna " ben senin babanı da tanırdım!.
) diyebilmelisiniz o kadar yakından tanımalı...tabii şans da var da %50 san gerisi parmaklama mahareti
))..
En önemli özelliği bonus içinde ister inan 10-20 kez bile bonusa girdi 30-40 gibi ..
En önemli özelliği bonus içinde ister inan 10-20 kez bile bonusa girdi 30-40 gibi ..