yok dost ben o ıslerı denedım bı kere aylarca bekledı para cekımı gelen gıden olmadı dost@erhanbey22 coinzoda paramız var mı dost sen seversin bu kripto dalgalarını
yok dost ben o ıslerı denedım bı kere aylarca bekledı para cekımı gelen gıden olmadı dost@erhanbey22 coinzoda paramız var mı dost sen seversin bu kripto dalgalarını
Eski onaylı hesabi olanlara ben geçen bir yıl önce çektim hepsini@erhanbey22 coinzoda paramız var mı dost sen seversin bu kripto dalgalarını
Birde coinbase den toplam 32$Eski onaylı hesabi olanlara ben geçen bir yıl önce çektim hepsini
İyi düşün dost bizede sinema yapmiyodur umarım sabah oldu böyle oldu olmasın dost tek yiyen tek ölür dostyok dost ben o ıslerı denedım bı kere aylarca bekledı para cekımı gelen gıden olmadı dost
Sadece coinzo 1 dk da.birde coinbase $32yok dost ben o ıslerı denedım bı kere aylarca bekledı para cekımı gelen gıden olmadı dost
yok dost olsa coktan parcalardık onu sımdıye kalmazdıİyi düşün dost bizede sinema yapmiyodur umarım sabah oldu böyle oldu olmasın dost tek yiyen tek ölür dost
Doğru diyon dost avlanmaya avlanmaya dişler pas tuttu senin dostyok dost olsa coktan parcalardık onu sımdıye kalmazdı
2.48 BNB olarak bakiyeBurada bu bakiye var görünüyor da bu para nerede nasıl çekilir bilmiyorum Ekli dosyayı görüntüle 2235787
Kaç tl ediyor dost2.48 BNB olarak bakiye
Burada bu bakiye var görünüyor da bu para nerede nasıl çekilir bilmiyorum Ekli dosyayı görüntüle 2235787
1059 dolar yaziyirKaç tl ediyor dost
gerçek abi bu site ben hiç kullanmadım ama biliyorum o parayı öder yani 1050 dolar 15 bin tl
Alırız dimi bu parayı dost 🤣🤣gerçek abi bu site ben hiç kullanmadım ama biliyorum o parayı öder yani 1050 dolar 15 bin tl yani
Site zaten gerçek milyar olsa öder de nasıl çekeceğizgerçek abi bu site ben hiç kullanmadım ama biliyorum o parayı öder yani 1050 dolar 15 bin tl
abi parayı kripto olarak bınance turk e ya da turk borsalarına gondereceksın ordan bozup banka hesabına cekeceksın tek yolu oSite zaten gerçek milyar olsa öder de nasıl çekeceğiz
Biri öğretse paylaşırız valla.ama bu işlerden iyi anlayan .Site zaten gerçek milyar olsa öder de nasıl çekeceğiz
Binance hesabım varabi parayı kripto olarak bınance turk e ya da turk borsalarına gondereceksın ordan bozup banka hesabına cekeceksın tek yolu o